Teoria
• Strona 1 z 1
Teoria
Witam
4 stycznia 2013 roku rozpoczynam pełnoletnie życie (18 lat )
Zacząłem 3 mies. przed 18 prawo jazdy na kat A i B
Jestem w trakcie jazd na motocykl
i tu jest moje pytanie czy mogę wcześniej zadzwonić do ośrodka Word aby zaklepac sobie termin na egzamin teoretyczny a praktyczny zdawać dopiero w kwietniu ?? (przed nowymi przepisami na kat A )
Przepisy kat A wchodzÄ… 19 stycznia 2013 r .
Z góry dziękuje za jakiekolwiek informacje .
i tu jest moje pytanie czy mogę wcześniej zadzwonić do ośrodka Word aby zaklepac sobie termin na egzamin teoretyczny a praktyczny zdawać dopiero w kwietniu ?? (przed nowymi przepisami na kat A )
- Koffik
- Świeżak
Re: Teoria
Koffik napisał(a):Witam
niestety nie, będziesz zdawał na nowych
tu masz wszystko opisane:
http://www.scigacz.pl/Nowe,prawo,jazdy, ... 19340.html
-
zoltanek - Świeżak
Co jeśli jestem w trakcie robienia kursu?
Cóż, mamy złe wiadomości. Jeśli kursant jest aktualnie w trakcie robienia kursu, ale egzamin będzie miał po wejściu nowych przepisów, będzie zdawał na nowych zasadach.
Tutaj interesujący Cię fragment artykułu z linka od kolegi, którego wnioskuję nie przeczytałeś

- Corr
- Świeżak
teoretycznie możesz zdawać część teoretyczną egzaminu pomiędzy 5 a 18 stycznia.
nie mniej nawet jeśli zdasz, to część praktyczną będziesz zdawał wg. nowych zasad
ponadto pod znakiem zapytania jest, czy WORD-y będą przeprowadzać egzaminu ze względu na wymianę oprogramowania oraz dostosowanie sal w których przeprowadza się część teoretyczną egzaminu w analizowanym terminie.
(należy liczyć się z taką sytuacją)
nie mniej nawet jeśli zdasz, to część praktyczną będziesz zdawał wg. nowych zasad
ponadto pod znakiem zapytania jest, czy WORD-y będą przeprowadzać egzaminu ze względu na wymianę oprogramowania oraz dostosowanie sal w których przeprowadza się część teoretyczną egzaminu w analizowanym terminie.
(należy liczyć się z taką sytuacją)
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości