Zobacz wÄ…tek - prawko kat.A w Bydgoszczy
NAS Analytics TAG

prawko kat.A w Bydgoszczy

Przepisy, prawo
_________

prawko kat.A w Bydgoszczy

Postprzez keraM » 25/5/2007, 09:12

Witam,

prosze o informacje, gdzie polecacie zdawac kurs na prawo jazdy kat.A w Bydgoszczy? Nie chcialbym jakiejs wtopy ze szkola i dlatego zakldam ten temat. Moze ktos z wlasnego doswiadczenia moze cos podpowiedziec? Czym kierowac sie w wyborze i ile mniej wiecej powinien kosztowac taki kurs na dzien dzisiejszy?
keraM
Świeżak

Postprzez orzech » 25/5/2007, 09:51

Jak chcesz miec dobry poglad na sprawe, to jedz do osrodka egzaminacyjnego i popros o informacje, na temat rankingu szkol w zaleznosci od liczby osob, ktore zdaly pomyslnie. Na 100% maja cos takiego w Bydzi. Moja zona i jej kolezanka zapisaly sie na Szajnochach do...hmm jak ten osrodek sie nazywal.....chyba Arkadia. Obie zdaly za pierwszym razem :) Maja tam Suzuki GN250 - takie samo jak bedziesz miec na egzaminie. Co do kosztow, to nie mam pojecia jak jest teraz.
orzech
Świeżak

Postprzez keraM » 25/5/2007, 10:29

No i o takie informacje mi wlasnie chodzi. To, ze bede uczyl sie na takim samym motocyklu jak na egzamie na pewno dziala na plus tej szkoly. Zastanawiam sie jeszcze czy bede musial uczeszczac na caly kurs. Mam juz prawko B i C. C robilem niecaly rok temu w wakacje. ine wiecie jak to jest?
R1 - 99r.
keraM
Świeżak

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

na górê