Problem z policja :/
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
ms407 napisał(a):Invinciblee napisał(a):CzesterTX napisał(a):3. Jeśli nie było żadnego zdarzenia drogowego tylko rutynowa kontrola
to delkwent nie posiadający w ogóle prawa jazdy otrzymuje 500zł mandatu bez punktów karnych.
I to jak trafi na nadgorliwego policjanta. Nie wiem skąd pomysły z tym "sondem". Widzę też że skorzystanie z linka który podałem (ewentualnie przeczytanie tamtego tekstu) wciąż przerasta umiejętności niektórych...
pies jest tylko jebanyym psem , ma latać od krawężnika do krawężnika bo od tego jest , tak jak duupa jest od srania , i zawsze trzeba mu maxymalnie utrudniać życie , ja tak zawsze robie , jak już wypisze mandat trzeba mu ładować głupie i hamskie teksty, albo jak nie ma za co wypisać to też , ostatnio sie pytałęm policjanta już po wypisaniu mandata czy jak bym kupił sobie osła to czy bym mógł dać mu na imie policjant , czy nie byłaby to obraza władzy , pies powiedział że nie . Ja mu wtedy - to do widzenia panie policjancie .
Raz na odchodne mówie do psa po wyspisaniu mi już mandatu - coś się panu przyczepiło . Pies pyta gdzie , a ja mu pokazuje na pagony .
Szczeże powiedziawszy dobrze że nie żyje w stanach i nie mam dostępu do broni , bo już dawno jakiegoś psa bym odstrzelił i musiałbym pewnie siedzieć
osobiscie to urwał bym ci łep i nasrał do środka..
Myślisz ze jestes kozak bo powiesz do policjanta chamski tekst? Pochwalisz sie potem na dzielni jaki to jestes przekozak? Dla mnie jestes zwykły obwieś i żal na ciebie słów pajacu bo tacy jak ty budują obraz dla tych normalnych motocyklistów.
Mój stary jest policjantem i jakoś jest normalny, zdarzają się odchyły i służbiści ale to przez to ze codziennie wysłuchują takich frędzli jak ty.
A teraz wsiądż na o2o i jedz gdzies pod patrol i posyp kurwami tylko nie zapomnij nagrać i na youtube wrzucic zeby kazdy widział jaki jestes kozak. Mam nadzieje ze potem spotkasz tego samego "psa" jak tobie będzie działa się krzywda.
Skąd się biora tacy debile?
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
debil ty ty jesteś obesrańcu , czy ja napisałem coś o moto . Do mnie psy sie dopierdalają jak wracam np z piwa , wyrywają dowód z łapy , ładują hamskie teksty albo ostatnio na ławce mnie spisywali i do mnie z tekstem "a co ty k...... bufet sse robisz , myslisz że masz k.... z harceżykami do czynienia " , po wszystkich moich przejściach z tymi debilami uznałem że nikt normalny tam nie robi , i mam nagrane ( ale nie wystawiałem tego nigdzie na necie ) , jak raz odmówiłem przyjęcia mandatu za przeklinanie a pies który mi chciał wypisać mandat klął jak szewc i od tamtrej pory zawsze będe im max. utrudniał życie. I jak mi wystawiają mandat to oczekuje tylko żeby trzymali jakiś k...... poziom , noszą orzełka - symbol państwa i niech k.... trzymasją jakiś poziom . I pojdzie taki oszołom na emeryture po 15 latach a my bedziemy na niego robić. Pozatym tej całej policji jest u nas o połowe za dużo . Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka - może Twój ojciec jest normalny , ale z tymi co ja miałem do czynienia to poje*bani debile .
p.s. zalożylem kiedyś temat o hamskim zachowaniu policji
viewtopic.php?t=34719&highlight=najbardziej+idiotyczne+zachowania+policji
a po moich przejsciach wszystkich autentycznie jak widze niebieski mundur to chce mi się splunąć
I się do mnie nie przypie*rdalaj bo może u ciebie w Ełku policja jest oki to u mnie w wielkopolsce są upierdliwi , a sam święty nie jesteś bo ci lejce za "nafte" zabrali
a z tym urwaniem łba to raczej niedałbyś rady i byłoby odwrotnie
Pewnie się dziwisz oszołomie z kąd tyle wiem o tobie i jak następnym razem Rafale K. bedziesz wyrażać zdanie o czymś to nie obrażaj innych użytkowników , bo po to jest forum że mam prawo wyrazić swoje zdanie o czym chce .
p.s. zalożylem kiedyś temat o hamskim zachowaniu policji
viewtopic.php?t=34719&highlight=najbardziej+idiotyczne+zachowania+policji
a po moich przejsciach wszystkich autentycznie jak widze niebieski mundur to chce mi się splunąć
I się do mnie nie przypie*rdalaj bo może u ciebie w Ełku policja jest oki to u mnie w wielkopolsce są upierdliwi , a sam święty nie jesteś bo ci lejce za "nafte" zabrali

a z tym urwaniem łba to raczej niedałbyś rady i byłoby odwrotnie

Pewnie się dziwisz oszołomie z kąd tyle wiem o tobie i jak następnym razem Rafale K. bedziesz wyrażać zdanie o czymś to nie obrażaj innych użytkowników , bo po to jest forum że mam prawo wyrazić swoje zdanie o czym chce .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
hehe w necie nikt nie jest anonimowy i zupełnie mi to ne przeszkadza.
może chcesz foteczki albo na nk cię zaprosic? heh
Jakoś mi się nie chce wierzyć że tak się na ciebie uwzieli
co do moich lejc to czy gdzies napisalem ze jestem święty? Jechałem na gazie to i mam za swoje. Nieraz miałem też do czynienia z policją ale zobacz jakoś nie jade po pałarzu jak mnie zatrzymuje. Może tak się do ciebie czepiają bo wiedzą jaki jesteś i chcą cię udupić.
Nie wiem jak w twoich stronach ale u nas kozaczeniem za wiele nie zdziałasz bo na każdego znajdzie się jakiś paragraf, a co do ciebie to sądze że jak kuba bogu tak bóg kubie skoro ty jedziesz po nich przy kazdej okazji to oni sie przypierdalają zeby cie na czyms złapać i mieć satysfakcje
może chcesz foteczki albo na nk cię zaprosic? heh
Jakoś mi się nie chce wierzyć że tak się na ciebie uwzieli
co do moich lejc to czy gdzies napisalem ze jestem święty? Jechałem na gazie to i mam za swoje. Nieraz miałem też do czynienia z policją ale zobacz jakoś nie jade po pałarzu jak mnie zatrzymuje. Może tak się do ciebie czepiają bo wiedzą jaki jesteś i chcą cię udupić.
Nie wiem jak w twoich stronach ale u nas kozaczeniem za wiele nie zdziałasz bo na każdego znajdzie się jakiś paragraf, a co do ciebie to sądze że jak kuba bogu tak bóg kubie skoro ty jedziesz po nich przy kazdej okazji to oni sie przypierdalają zeby cie na czyms złapać i mieć satysfakcje
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
nie jestem takim idiotom żeby kozaczyć od razu , tylko dopiero wtedy ładuje im hamskie teksty jak oni zaczną pierwsi i dopiero po wypisaniu mandatu .
od jakiegoś czasu mam szczęście i nie mialem żadnego mandatu . A z nimi jest tak samo jak z motocyklistami , trafi sie kilku oszołomów i kiepskie zdanie idzie o wszystkich
od jakiegoś czasu mam szczęście i nie mialem żadnego mandatu . A z nimi jest tak samo jak z motocyklistami , trafi sie kilku oszołomów i kiepskie zdanie idzie o wszystkich
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
Nie widziałem jeszcze slicka z homologacją.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
"nie jestem takim idiotom żeby kozaczyć od razu , tylko dopiero wtedy ładuje im hamskie teksty jak oni zaczną pierwsi i dopiero po wypisaniu mandatu "
No to moze trzeba isc na calosc i jak tak kozaczysz to zakozacż przed wypisaniem mandatu
no ale wtedy to była by juz obraza policjanta i mogło by byc już dużo więcej problemów...
"Może tak się do ciebie czepiają bo wiedzą jaki jesteś i chcą cię udupić.
Nie wiem jak w twoich stronach ale u nas kozaczeniem za wiele nie zdziałasz bo na każdego znajdzie się jakiś paragraf, a co do ciebie to sądze że jak kuba bogu tak bóg kubie skoro ty jedziesz po nich przy kazdej okazji to oni sie przypierdalają zeby cie na czyms złapać i mieć satysfakcje"
Myślę że to właśnie tak jest...
Pzdr
No to moze trzeba isc na calosc i jak tak kozaczysz to zakozacż przed wypisaniem mandatu

"Może tak się do ciebie czepiają bo wiedzą jaki jesteś i chcą cię udupić.
Nie wiem jak w twoich stronach ale u nas kozaczeniem za wiele nie zdziałasz bo na każdego znajdzie się jakiś paragraf, a co do ciebie to sądze że jak kuba bogu tak bóg kubie skoro ty jedziesz po nich przy kazdej okazji to oni sie przypierdalają zeby cie na czyms złapać i mieć satysfakcje"
Myślę że to właśnie tak jest...
Pzdr
Bądź zawsze sobą i nie bój się swoich słabości. Jeśli je pokonasz staną się twoją siłą...
- sol213
- Świeżak
CzesterTX napisał(a):3. Jeśli nie było żadnego zdarzenia drogowego tylko rutynowa kontrola
to delkwent nie posiadający w ogóle prawa jazdy otrzymuje 500zł mandatu bez punktów karnych.
A w wypadku gdy jednak delikwent dostanie pozew do sadu ( powiedzmy zdarzenie powtarza sie) to sad moze orzec odroczenie prawa jazdy?
- OPI
- Świeżak
W przypadku wykrycia podczas kontroli takiego wykroczenia, jakim jest prowadzenie pojazdu bez wymaganych uprawnień policjant ma obowiązek nałożyć mandat karny oraz zabezpieczyć pojazd. O ile delikwent nie skorzysta z prawa do odmowy przyjęcia mandatu, o tyle policjant nie ma podstaw do sporządzenia wniosku o ukaranie do Sadu Grodzkiego.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
opony slick
Trzeba byc kompletnym idiotą i szpanerem żeby jeździc na slickach po ulicach.NIe będe się zagłębiał w szczegóły o odpowiedniej temp. dla slicków,szybkości łapania temp. i w
ogóle zastosowania do streetu.każdy kto choc raz był na torze i jeździł na slickach wie o czym pisze.Dobrze że Ci zabrali dowód.Slicki z homologacją?? buhahahaha idiota jeden

- pelich
- Świeżak
nie wiem co ty chcesz do ms ale gosc jest ok. nie napisal nic glupiego wiec nie wiem w czym problem. jak ci forum nie odpowiada zawsze mozesz przeniesc sie na stuntpoland. tam cie napewno milo powitaja.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
ms407 a może jest tak, że tak jak ty zwracasz się do policjantów, tak oni do ciebie. Skoro tyle razy cię już kontrolowali w okolicy to musisz być znany.
Szczerze to nie spotkałem się z takim traktowaniem ze strony policji.
Szczerze to nie spotkałem się z takim traktowaniem ze strony policji.
Yamaha Fazer 600
-
Kuba-szprota - Świeżak
Można powiedzieć , że miałem wyjątkowego pecha natrafiając na samych sfrustrowanych funkcjonariuszy , od jakiegoś czasu natrafiam na normalnych , ostatnio nawet podarowali mi , że nie miałem dokumentów . Zależy na kogo się trafi , z nimi jest tak że jak natrafisz na paru durni to opinie wyrabiasz sobie o całości , ale z czasem nerwa na nich mija .
YZF R6 2007
-
Trener - Stały bywalec
OPI napisał(a):w wypadku gdy jest to moto 125 to tez sad rodzinny? bo kuzyn chce kupic a nie moze jeszcze a1 robic ( bo kombinacje 125/50 to jeszcze gorzej..)
Bez różnicy. Brak uprawnień to brak uprawnień a do tego wiek poniżej 18-tu lat = Sąd Rodzinny.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3