Ucieczka motocyklem
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Ucieczka motocyklem
Witam
W poniedziałek jechałem przez miasto motocyklem na jednym kole, po lądowaniu zauważyłem patrol pieszy policji który mnie zatrzymuje zignorowałem to i uciekłem. W srodę dzwonią do mnie z komendy ze spisali tablice i wiedzą że to ja,u dałem że nic niewiem oczywiści:), mam zgłosić się na zeznania.
I teraz sprawa wygląda tak że, 23 lipca skończył mi się zakaz prowadzenia motocykla(już kiedyś uciekałem ale mnie złapali), czyli teraz niemiałem prawka kat,A mam tylko B.
Co zrobić przyznanie się chyba odpada?!?!
Podstawić kumpla tylko co on dostanie za to?
Opowiedziec historie z kupującym który go testował na mieście?
W poniedziałek jechałem przez miasto motocyklem na jednym kole, po lądowaniu zauważyłem patrol pieszy policji który mnie zatrzymuje zignorowałem to i uciekłem. W srodę dzwonią do mnie z komendy ze spisali tablice i wiedzą że to ja,u dałem że nic niewiem oczywiści:), mam zgłosić się na zeznania.
I teraz sprawa wygląda tak że, 23 lipca skończył mi się zakaz prowadzenia motocykla(już kiedyś uciekałem ale mnie złapali), czyli teraz niemiałem prawka kat,A mam tylko B.
Co zrobić przyznanie się chyba odpada?!?!
Podstawić kumpla tylko co on dostanie za to?
Opowiedziec historie z kupującym który go testował na mieście?
- Bullterrier
- Świeżak
Ja proponuję się stawić i opowiedzieć całą prawdę, skoro byłeś na tyle "kozakiem" żeby jechać na 1 kole bez prawka i uciekać, to powinieneś zdawać sobie sprawę z konsekwencji.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
to najgorszy pomysł z możliwych ale też go biorę pod uwagę, miałem wyrok za to samo teraz jak mi podbiją to moja pasja odpłynie na długie lata...
- Bullterrier
- Świeżak
Nie jechałeś, nie widziałeś, nie ma dowodów.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
najlepiej spal gumę i podłóż tam twarz ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
Weź się wstaw na tą komendę bo jak Cię namierzyli to już jest po sprawie, jak sie nie wstawisz to możesz mieć dużo większe problemy, kumpla w to nie wrabiaj bo zaszkodzisz i sobie i jemu.
To taka dobra rada
To taka dobra rada

Bądź zawsze sobą i nie bój się swoich słabości. Jeśli je pokonasz staną się twoją siłą...
- sol213
- Świeżak
rada dobra była moja, on jest idiotą po prostu od razu go powinni nie wiem sam już kur** widać, że kretynizm się szerzy.... ręce i cycki opadają ... najlepiej niech Ci kasa z kieszeni odpływa co miesiąc na długie lata ...
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
idiotą się staje nie rodzi, może się wytłumaczysz, że dodałeś gazu i Ci wbiło na 1 koło czy wymyślisz coś innego ... moje dobre serce .... ucieczka przed policją jest tak lipnym za chowaniem, że to masakra, a sam uciekałem ... ;]

-
Bystry - Stały bywalec
tylko bez wyzywania...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Dokładnie jak wyżej kolega napisał. Bajeczka o kupującym będzie w tym przypadku najlepszym rozwiązaniem. Powiedz, że skoro nie masz prawka, to chciałeś sprzedać motocykl żeby Cię nie kusiło. Przyjechał jakiś kolo z ogłoszenia, nie wiesz kto to był, dałeś mu sprzęta na jazdę testową, przejechał się, wrócił, ponarzekał, że np "wypada dwójka", nie kupił
i pojechał. Ot tyle! Góvno Ci udowodnią tylko na podstawie tego, że pieszy patrol spisał numery.
i pojechał. Ot tyle! Góvno Ci udowodnią tylko na podstawie tego, że pieszy patrol spisał numery.
Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
historia z kupującym też wydaje mi się najlepsza tylko ja już raz byłem karany za ucieczkę i ciekawe czy mi uwierzą w to wszystko?!
Odrazu po przesłuchaniu mogą zatrzymać mi prawko do wyjaśnienia sprawy??
Odrazu po przesłuchaniu mogą zatrzymać mi prawko do wyjaśnienia sprawy??
- Bullterrier
- Świeżak
będe miał świadka który był zemną przy sprzedaży powie identycznie to co ja, jest szansa na powodzenie tej histori?
Jeszcze mam egzamin na kat A w następnym tygodniu ale czy jest sens wogóle robić to prawko bo zdam a oni mi je zabiorą?!?!
Jeszcze mam egzamin na kat A w następnym tygodniu ale czy jest sens wogóle robić to prawko bo zdam a oni mi je zabiorą?!?!
- Bullterrier
- Świeżak
Ta nic mu nie udowodnią tylko się posra przy pytaniu gdzie zamieścił ogłoszenie i skąd kupujący dowiedział się o sprzedaży... bajeczkę to trzeba mieć dopracowaną do końca a nie tylko marzyć o tym, żeby się nie zapytali o to czy tamto...
W dodatku uciekałeś to jesteś ... i powinni Ci zabrać prawko dożywotnio takie moje zdanie zwłaszcza, że nie wyciągnąłeś wniosków z poprzedniej wpadki.
A mówią, że ludzie uczą się na błędach...
W dodatku uciekałeś to jesteś ... i powinni Ci zabrać prawko dożywotnio takie moje zdanie zwłaszcza, że nie wyciągnąłeś wniosków z poprzedniej wpadki.
A mówią, że ludzie uczą się na błędach...
-
patryk83 - Bywalec
Patryk wyjąłeś mi to z ust
bajeczka o kupującym nie przejdzie nie ma nawet takiej opcji, Ty to jak ktoś sprzedaje to osoba testując daje coś w zastaw, ludzie sąd to też człowiek i nikt nie łyknie takiej bajeczki... przecież nikt głupi nie jest ... przyznaj się, a za składanie fałszywych zeznań grozi kara
jak posiedzisz z 3 lata może Ci się odechce kłamać i nauczysz się wtedy ... Gumis pisał żeby nie obrażać to się powstrzymam ...

-
Bystry - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2