Własne litery na tablicach rejestracyjnych
• Strona 1 z 1
Własne litery na tablicach rejestracyjnych
Panowie chciałem zapytać jaki jest koszt wyrobienia tablic rejestracyjnych z własnymi literami? chodzi mi np o to aby na tablicy było imie lub pseudo. Zamierzam teraz kupić auto i tak z ciekawości pytam bo nawet fajny to bajer
jeżeli ktoś ma jakiś pojęć o tym to proszę o udzielenie informacji
z góry dzięki
P.S żeby nikt nie mówił że na forum gdzieś coś tam jest napisane- szukałem, nie znalazłem

P.S żeby nikt nie mówił że na forum gdzieś coś tam jest napisane- szukałem, nie znalazłem
Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
Moze i lepiej, zgadzam sie z toba talta, ale dla nie ktorych to taki szpan. Ze ma tablice z własna ksywka. No ale trzeb przyznac na niektorych autach nawet ładnie to wyglada
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
no właśnie właśnie;] a mam zamiar jakiegoś kabrioleta kupić. ale nie myslcie sobie że jestem jakiś żelek z bmki e36. po prostu fajnie to wyglada ale za duzo kasy
Romet ogar 50ccm~~> Aprilia Rally 50 ccm~~> Aprilia RS 125ccm~~~> Suzuki RF 600R ~~> Honda VTR 1000F..... moja pasja nigdy się nie kończy;]
- dominik1215
- Świeżak
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
piotrpo napisał(a):Ciekawe czy można sobie tam wypisać np. znany czteroliterowy skrót wyrażający opinię o policji
Analfabeci mają 4-ro literowy, a inni 5-cio - czyli Ci, którzy pierwsze słowo piszą przez "ch"

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
C-bool napisał(a):piotrpo napisał(a):Ciekawe czy można sobie tam wypisać np. znany czteroliterowy skrót wyrażający opinię o policji
Analfabeci mają 4-ro literowy, a inni 5-cio - czyli Ci, którzy pierwsze słowo piszą przez "ch"
Wiem jaka jest poprawna pisownia, jednak w długoletnich badaniach statystycznych udało mi się ustalić, że forma czteroliterowa występuję w miażdżącej przewadze nad formą 5 literową

Ps.
http://www.motofakty.pl/artykul/koszty_ ... jazdu.html
Ostatnio edytowano 8/6/2009, 12:49 przez piotrpo, łącznie edytowano 1 raz
- piotrpo
- Świeżak
A jak wygląda sprawa tablic z normalnymi numerami takimi jakie w urzędzie dają ale ze zmienioną trzcionką?
Można sobie zrobić tablice z ładniejszą trzcionką? Coś może z gotyku lub jakieś podobne?
Kombinował już ktoś z tym?
Lub jakieś delikatne kolorowe tło pod cyferki podłożyć tak jak mają niektóre amerykańce.
Można sobie zrobić tablice z ładniejszą trzcionką? Coś może z gotyku lub jakieś podobne?
Kombinował już ktoś z tym?
Lub jakieś delikatne kolorowe tło pod cyferki podłożyć tak jak mają niektóre amerykańce.
-
Pawcio415 - Świeżak
| "Szybciej jeździmy, szybciej pijemy, szybciej żyjemy i niestety często - szybciej umieramy." |indor napisał(a):zanim nauczę się szybko jeździć nauczę się szybko hamować

-
Bystry - Stały bywalec
osobiscie bym sie na taki motyw nie pisal...po pierwsze numery sa trudniejsze do zapamietania niz napis czy ksywka...nie po to ludzie odginaja tablice zeby ich latwiej bylo znalezc...a taka tablica to jak plakietka na czole...zawsze latwiej ich do nas naprowadzi...a wiadomo ze punkty na motorze mozna nazbierac w mgnieniu oka...
kiedys Honda NSR->aktualnie Honda Hornet
-
Ltcrx - Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Ktoś mnie oświeci czy jest już przepis pozwalający na przeniesienie własnej blachy na inny pojazd? Czy jest jak było i sprzedając sprzedaję razem z indywidualną rejestracją?
razem z tablicą. Cos tam jakiś pomysł jest żeby tablica była przepisywana do pojazdu na stale, a nie do właściciela, żeby nie latać sto razy po nowe tablice jak ktoś często zmienia auto ale chyba jeszcze tego nie ma
R1 rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
- oskaarek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości