Jezdzenie motorem na innych tablicach
• Strona 1 z 1
Jezdzenie motorem na innych tablicach
Witam
Kupilem sobie Derbi GPR 50, jednak musze czekac na dowod osobisty, ale mam inny motor zarejestrowy. Teraz moje pytanie
Co stalby sie gdyby policja zlapala mnie na tablicach od innego motoru?
Wogole czy by sie skapneli
Co mi za to grozi, jezeli juz by taka sytuacja miala miejsce?
Motor jest z Francji i mam francuska tablice i prztlumaczone papiery do niego. Lepiej jezdzic na francuskich czy tych polskich?
Kupilem sobie Derbi GPR 50, jednak musze czekac na dowod osobisty, ale mam inny motor zarejestrowy. Teraz moje pytanie
Co stalby sie gdyby policja zlapala mnie na tablicach od innego motoru?
Wogole czy by sie skapneli

Co mi za to grozi, jezeli juz by taka sytuacja miala miejsce?
Motor jest z Francji i mam francuska tablice i prztlumaczone papiery do niego. Lepiej jezdzic na francuskich czy tych polskich?
- szyszek05
- Świeżak
lepiej poczekaj i jezdzij na polskich jak mieszkasz na terenie Polski ;] bo moga sie czepnac i to sporo no bo w dowodzie masz co innego a jezdzisz czyms innym
to tak jak np. kupujesz samochod ale widzisz ze to rower ;p xD

- Spidey
- Świeżak
Lepiej na francuzkich.
A pozatym zorientuja sie ze to inna tablica jak sprawdza dowod rejestracyjny tam pisze...
Motor napewno odcholowany.
A po drugie powinienes zapytac w dziale PRAWO
A pozatym zorientuja sie ze to inna tablica jak sprawdza dowod rejestracyjny tam pisze...
Motor napewno odcholowany.
A po drugie powinienes zapytac w dziale PRAWO
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
no pisze
Suzuki Katana - motorower
Derbi nie ma zadnych znakow szczegolnych, tylko naklejka "Derbi", ktora nie zbyt widac, ale wkoncu moze to byc naklejka opon, albo firmy tuningowej(wkret)
co do wypowiedzi Spideya
Nie potrafie wytrzymac 1 msc bez motorku
Nie wiem jak inni, ale dla mnie tydzien to juz za duzo
Suzuki Katana - motorower
Derbi nie ma zadnych znakow szczegolnych, tylko naklejka "Derbi", ktora nie zbyt widac, ale wkoncu moze to byc naklejka opon, albo firmy tuningowej(wkret)
co do wypowiedzi Spideya
Nie potrafie wytrzymac 1 msc bez motorku

Nie wiem jak inni, ale dla mnie tydzien to juz za duzo
- szyszek05
- Świeżak
a zastanowiłeś się co będzie jak zrobisz wypadek albo ktoś w ciebie wjedzie ??? brak rejestracji i ubezpieczenia ... nie chciałbym być w Twojej skórze ...
finansowo popłyniesz ... warto ryzykować ? jeszcze się najeździsz ... wiem, że korci ale nie warto ....
finansowo popłyniesz ... warto ryzykować ? jeszcze się najeździsz ... wiem, że korci ale nie warto ....
Suzuki GSR 600 A 2007/2008
-
MaximusPL - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości