mam problem z zarejestrowaniem hondy cb450s
• Strona 1 z 1
mam problem z zarejestrowaniem hondy cb450s
mam problem z zarejestrowaniem hondy cb 450s sprowadzonej z Niemiec od kolekcjonera ktory przed sprzedaza wymeldowal motor 1999r. I taki mi sprzedal wiec dal mi tylko: papiery o wymeldowaniu, danych technicznych taki jak by duzu dowud rejestracyjny i książke serwisową.
Zapłaciłem za tłumacza, zrobiłem przegląd w Polsce i opłacilem skarbówke, zachodze do urzedu rejestraci a, tam wołaja na mnie mały dowod rejestracyjny a ja pokazuje ze jak go niemiec wyrejestrowal to oddal tablice i dowod wiec nie ma a, oni na to ze bez tego nie bedzie
Czy wie ktos co dalej zeby go mozna zarejestrowac ???
Pomocy bo juz bym chcial jeździc.
Zapłaciłem za tłumacza, zrobiłem przegląd w Polsce i opłacilem skarbówke, zachodze do urzedu rejestraci a, tam wołaja na mnie mały dowod rejestracyjny a ja pokazuje ze jak go niemiec wyrejestrowal to oddal tablice i dowod wiec nie ma a, oni na to ze bez tego nie bedzie

Czy wie ktos co dalej zeby go mozna zarejestrowac ???
Pomocy bo juz bym chcial jeździc.
- maksior123
- Świeżak
Podobno można mały dowód załatwić, to znaczy przywieżć z Niemiec, i podobno takie coś wydają tamtejsze urzędy, po dogadaniu się z nimi i okazaniu papierka o wymeldowaniu, ale to tylko podopbno, bo tylko słyszałam o takich przypadkach;p
- palma
- Świeżak
Możesz też wcisnąć, że takowy dowód zgubiłeś, wtedy wysyłają na stację kontroli w celu dokładnego sprawdzenia motocykla, do karteczki ze stacji dorzucasz oświadczenie, że zgubiłeś dowód i po problemie, rejestrujesz motocykl i śmigasz 

- FatalOneTy
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości