Rejestracja w polsce motoru z niemiec wymeldowanego w 2003
• Strona 1 z 1
Rejestracja w polsce motoru z niemiec wymeldowanego w 2003
Witam!
Mam mały problem bo znalazłem ogłoszenie motocykla wymeldowanego z niemiec w 2003 roku wiec sprzedawca posiada umowe kupna/sprzedazy, wymeldowanie z 2003 roku i duży(nie mały)
brief... musze skoczyc do urzędu komunikacji i sie dopytac, ale moze ktoś z was wie ajk to wygląda zanim tam pójde i ewentualnie jak takie coś mozna obejśc zeby normalnie zarejestrowac motor i legalnie jeździć... pilnie prosze o pomoc!
Mam mały problem bo znalazłem ogłoszenie motocykla wymeldowanego z niemiec w 2003 roku wiec sprzedawca posiada umowe kupna/sprzedazy, wymeldowanie z 2003 roku i duży(nie mały)

Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr... | GS 500EX 99` ...od 2010 bedzie Horneta 600;]
-
Kuligus - Świeżak
W miedzy zcasie znalazłem podobny temat, ale niech ktos jak moze to napisze tutaj jak sytuacja aktualnie wygląda i jaki jest sposób na obejcie tego bez ponownej rejestracji w urzędzie niemieckim, bo z niemcolami to nie chce miec za dużo wspólnego i sie z nimi męczyć...
Co było a nie jest nie pisze sie w rejestr... | GS 500EX 99` ...od 2010 bedzie Horneta 600;]
-
Kuligus - Świeżak
?z tego co czytam archiwalne tematy to coś mi sie wydaje ze dalej nikt nic nie wie... jak by ktoś znalazł złoty sposób to prossze o kontakt, a tymczasem nie chce zasmiecać forum i temat niech bedzie do usunięcia! Jeszcze raz przepraszam moderatorów za kłopot ;]
-
Kuligus - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości