Umowa kupna - sprzedaży ! Problem z dowodami ....
• Strona 1 z 1
Umowa kupna - sprzedaży ! Problem z dowodami ....
Tak jak w temacie :
Kupiłem motocykl na jesień.Dostałem kartę pojazdu oraz dowód rejestracyjny.Do tego dostałem dwie umowy (motor został odsprzedany,a następnie jeszcze raz).Do tego ja spisałem umowę z ostatnim właścicielem.Na dwóch pierwszych umowach widnieją wszystkie dane prócz "serii i numeru dowodu osobistego".Jest pesel.Z tym ,że na pierwszej umowie jest pieczątka urzędu skarbowego ,potwierdzająca oddanie podatku.Jak myślicie czy tak spisane umowy wystarczą by zarejestrować maszynę ?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc !
Kupiłem motocykl na jesień.Dostałem kartę pojazdu oraz dowód rejestracyjny.Do tego dostałem dwie umowy (motor został odsprzedany,a następnie jeszcze raz).Do tego ja spisałem umowę z ostatnim właścicielem.Na dwóch pierwszych umowach widnieją wszystkie dane prócz "serii i numeru dowodu osobistego".Jest pesel.Z tym ,że na pierwszej umowie jest pieczątka urzędu skarbowego ,potwierdzająca oddanie podatku.Jak myślicie czy tak spisane umowy wystarczą by zarejestrować maszynę ?
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc !
CBR F4 :]
- kisel
- Świeżak
-
Darkoe - Świeżak
..
ja miałem podobnie chcesz to odezwij sie na 4338395 to ci opisze moja sytuacje
ja w każdym bądz razie zarejestrowałem

1. Motoryna (cud maszyna)
2. Komar na pedały (sztywniak po dziadku)
3. Ogar-y 2 (silniki ceskie)
4. SHL 175
5. Suzuki rg 80
6 bandit 400
....
7. R1
2. Komar na pedały (sztywniak po dziadku)
3. Ogar-y 2 (silniki ceskie)
4. SHL 175
5. Suzuki rg 80

6 bandit 400
....
7. R1

- chrupek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości