BARDZO pilne - rejestracja
• Strona 1 z 1
BARDZO pilne - rejestracja
Witam, byłem dzisiaj w urzędzie komunikacji i chciałem zarejestrować skuter sprowadzony z austri, jako iż nie posiadam dowodu rejestracyjnego pojazdu (przed rokiem 2007 kiedy wyrejestrowywało się pojazd w austri oddawało się dowód i był on niszczony) pani stwierdziła że nie może zarejestrować mi motoroweru na podstawie tej karty pojazdu. Powiedziała że muszę znaleźc coś, co świadczy o tym że w austri do 2007 roku (albo innego) nie było dowodów rejestracyjnych tylko dokument upoważniający włączenie motoroweru do ruchu :/ Więc prozę wszystkich o pomoc, jeśli ktoś znajdzie mi taką informację na w miarę wiarygodnej stronie bardzo proszę o podanie linka! Mam czas tylko do 13h....Jeśli znajdę coś takiego pani zarejestruje mi to dzisiaj, jeśli nie muszę czekać miesiąc aż ona się skontaktuje z ambasada w austri...posrane ale zależy mi na tym więc bardzo proszę wszystkich o pomoc, sam nie przejdę całego googla- a:D
- masel
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości