Dziwny klopot z OC
• Strona 1 z 1
Dziwny klopot z OC
Kiedy przerejestrowywalem motocykl w dowodzie rejestracyjnym mialem polise OC... ale nie zauwazylem ze Pani mi tego nie oddala... kiedy wrocilem nie mogla znalesc... wiec poszedlem po duplikat do PZU. OC do 2 sierpnia jest jeszcze na starego wlasciciela... wiec mowie ze on przyjdzie a Pani w PZU. mowi ze to i tak nic nie zmieni bo Pan bedzie musial zaplacic 2 sierpnia od daty zawarcia umowy kupna... kwote naliczona przez nich... bo teraz takie cos weszlo... wie ktos cos o tym... albo jak to teraz zrobic?
-
kerbi18 - Świeżak
Jeżeli polisa wykupiona jest do 2 sierpnia to idziesz z umową kupna sprzedaży i powinni dodać aneks z twoimi danymi. Ponadto jeżeli miałeś mniej zniżek niż poprzedni8 właściciel to powinni naliczyć ci różnicę kwoty jaką ty byś zapłacił.Przerejestrowywałem motocykl w styczniu tego roku a polisa też jest w PZU. I dopłaciłem tylko 14zł. Więc nie daj się robić w hu.a!
SV 1000S
-
Nigga - Świeżak
OC bez znizek kosztuje ~250zl teraz takze bedziesz musial doplacic kilkadziesiat zlotych za czas jaki posiadasz moto do konca starej polisy, czyli kwote wynikajaca z roznicy tego co normalnie bys zaplacil a tego za co juz zaplacil byly wlasciciel.
Jazda na moto to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu 

-
MadboY - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości