Pytanie w sprawie prawa jazdy:)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pytanie w sprawie prawa jazdy:)
Witam odrazu napisze ze wybralem ten dzial bo w tamtym mi nie pasuje jakos moja sprawa:) otóz jutro mam egzamin na A1 jest -16stopni i nie pada śnieg mam pytanie czy egzamin bedzie?? Bede zdawal w wordzie w KONINIE woj.wielkopolskie:) BO kurde troche zimno:)
-
pilotek11 - Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
jak egzaminatorem bedzie kobieta to bedzie "laskawa" 

w niczym kobieta nie wygląda tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Ścigacz.pl
Heh u mnie w WORD-zie są ustalone terminy na moto i pomiędzy połową listopada a marcem się nie odbywają na kat A(coś takiego
). Ale skoro masz ustalony to pewnie się odbędzie. Telefon do ręki z rana i będziesz wiedział.

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Ja placu na kursie nie miałem, na egzaminie pierwszy raz na nim byłem
Nie jest taki trudny, jak masz wyczute i sprawne moto, zwłaszcza że teraz ósemka jest szeroka. A co do egzaminu, to wątpię żeby odbył się jak na dworze jest slisko, w końcu spore zagrożenie zawsze jest. Najlepiej zadzwoń do nich.

Yamaha TeTetka Szyćsetka -> to już przeszłość......w oczekiwaniu na kolejne moto

-
wiklad - VIP Ścigacz.pl
ja piernicze...ja tam bym nie chcial zdawac w taka pogode :/ nie dosc ze zimno jak h..j to jeszcze slizgawica...za samo poswiecenie powinni zaliczac jak ktos wogole przyjdzie 

nie polemizuj bo nie jestes predysponowany do emanowania tak apodaktycznych percepcji... | (nie dyskutuj jak nie potrafisz...)
xD | | http://www.scigacz.pl/rider/16915/foto/album/712/

-
Szopekk - Świeżak
Wszędzie od końca października do kwietnia nie ma kursów CHYBA że pogoda na to zezwala, tak jak u nas było w tym roku. Jak zdawałem na puchę (19 grudnia) to były wywieszone kartałki że można zdawać i chętnych prosimy o zapisy. Ale ja i tak wstrzymuje się do Marca..
-
Movi - Moderator
Teraz Tobie już nie groźna żadna pogoda więc sezon cały rok będzie trwał
Gratki

Gratki

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Również gratuluje !
Zdałeś na A1, mało osób się na coś takiego decyduje, tylko jeździ na 125/50, albo w ogóle bez papierów.
Uważaj tylko teraz na siebie i ucz się spokojnie jeździć dalej. Ja też zaczynałem od małych pojemności i Bardzo (przez duże B) dużo dzięki temu się nauczyłem, więc nie zrażaj się.
Powodzenia! Teraz jesteś "swój".
Zdałeś na A1, mało osób się na coś takiego decyduje, tylko jeździ na 125/50, albo w ogóle bez papierów.
Uważaj tylko teraz na siebie i ucz się spokojnie jeździć dalej. Ja też zaczynałem od małych pojemności i Bardzo (przez duże B) dużo dzięki temu się nauczyłem, więc nie zrażaj się.
Powodzenia! Teraz jesteś "swój".
- Sureal
- Świeżak
Mam pytanie do uzytkownika pilotek 11. JAk zdawałes prawko na A1 miałes egzamin teorytyczny i praktyczny w tym samym dniu? I jakim motorem zdawałes? xD Pozdrawiam
-
damiankatowice07 - Świeżak
To ja też mam pytanko małe
Słyszałem pewien Mit \ Prawde że : jeśli zrobie prawko kat. A1 czyli do 125 ccm. To w wieku 18 lat przechodzi na normalne prawo jazdy na motocykl bez zadnych dodatkowych egzaminow itp. To prawda ? Prosze o odpowiedź. Pozdro : ))))))))

- bochen_team
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2