Czy można trzymać motor w piwnicy--kłopoty z Policją ?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mnie tam administrator przyłapał na wożeniu skuterka w windzie.
Uspokoił się gdy mu powiedziałem że waży 100kg
a winda ma udźwig 500..
swoją drogą mój ojciec trzymał z kolegami kiedyś komarki jawki i inne wynalazki w piwnicy i nikt się nie czepiał.. Ale to były inne czasy gdy wszyscy takimi jeździli i nikt nie traktował motocyklistów jak wariatów..
Uspokoił się gdy mu powiedziałem że waży 100kg

swoją drogą mój ojciec trzymał z kolegami kiedyś komarki jawki i inne wynalazki w piwnicy i nikt się nie czepiał.. Ale to były inne czasy gdy wszyscy takimi jeździli i nikt nie traktował motocyklistów jak wariatów..
-
PajÄ…k - VIP Åšcigacz.pl
Próbowałem podobnego zagrania, tylko że moto chciałem trzymać w wózkarni ( takie pomieszczenie w niektórych blokach gdzie można trzymać rowery, wózki i inne cuda). Niestety uczynny sąsiad przyuważył kiedyś jak wyprowadzam i zaczął płakać, że wszyscy przeze mnie wybuchną i że śmierdzi i w ogóle szatan ! Tak więc poszedłem do spółdzielni z zapytaniem co i jak i dowiedziałem się, że zarówno piwnica jak i wózkarnia nie mają odpowiedniej wentylacji a co za tym idzie nie można tam trzymać pojazdów spalinowych.
Poszukałem trochę po znajomych i teraz moto stoi w cieplutkim garażu a sąsiad społecznik ma ze mną przejebane
(mieszkam nad nim) 

Poszukałem trochę po znajomych i teraz moto stoi w cieplutkim garażu a sąsiad społecznik ma ze mną przejebane

Suzuki GS 500
-
Paca - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość