Rejstracja mojego motoru pomóżcie
• Strona 1 z 1
Rejstracja mojego motoru pomóżcie
Witam. Tak się oczytałem w internecie o tych sprawach że aż mnie głowa boli. Tak więc chcę sie dowiedzieć co musze zrobić żeby zarejstrowac moje suzuki GN 125. Zostało ono kupione w 2006 roku ale mam umowe k/s , tali zielony papier Erganzungsblatt zum Fahrzeugbrief oraz taki biały z logiem suzuki Betriebserlaubnis. I nic więcej. Czyli tego dokumentu rejstracyjnego. Proszę o wypowiedzenie się osoby doświadczonej w tego typu sprawach. Co gdzie dokładnie zrobić napisać i zanieść. Jeżeli taka osoba by mi pomogła doprowadzić ta sprawe do konca jestem w stanie nawet troche zapłacić 

- damcio2
- Świeżak
Spójrz w Betriebserlaubnis, masz tam pieczątke urzędu rejestracyjnego w Niemczech. Wpisz to w google i znajdziesz nr i niech ktoś kto zna niemiecki zadzwoni i powie jak wygląda sytuacja. Powiesz, że nie możesz zarejestrować i potrzebny Ci ten i ten dowód.
Mi przysłali kopię dowodu bo oryginał gdzieś się zawieruszył i niestety na kopię nie da się u Nas zarejestrować
Na to co masz nie zarejestrujÄ… ?
Mi przysłali kopię dowodu bo oryginał gdzieś się zawieruszył i niestety na kopię nie da się u Nas zarejestrować

Na to co masz nie zarejestrujÄ… ?
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości