Egzamin w listopadzie!!!
• Strona 1 z 1
Egzamin w listopadzie!!!
WItam wszystkich. Niedawno zapisaem się na kurs nauki jazdy. Jednak dopiero teraz się dowiedzialem że egzaminy na kategorię A trwają do końca października(przynajmniej u mnie w Trójmieście). Zanim zrobię kurs, zalicze egzamin teoretyczny to będzie listopad. Co robić? Slyszalem że egzaminy w ELblągu trwają przez caly rok. Ktoś może wie coś na ten temat? A może jeszcze są caloroczne egzaminy w innych maistach w pobliżu 3misata(np. Slupsk)???
- Karol23
- Świeżak
Może się wyrobisz ,ja zapisałem się się 2 tygodnie temu i już teorię( tą na kursie) mam za sobą ,teraz jeszcze praktyka, myślę ,że na wrzesień się wyrobię.
O ile będą warunki ,będą również egzaminy.
Praktyka to tylko 20 h jazdy czyli powinno pójść szybko.

Praktyka to tylko 20 h jazdy czyli powinno pójść szybko.
Ostatnio edytowano 24/7/2008, 20:07 przez House MD, łącznie edytowano 1 raz
-
House MD - Świeżak
mineque napisał(a):Mi w kielcach w WORD'ie powiedzieli że nie moge zdawac tego samego dnia teorii i praktyki, czyli 2x czekanie po 4-5tyg :/
I ponoc tak powalone jest tylko na kat. A :/
W Siedlcach egzamin na B zdajesz oddzielnie jazde i testy. Na A razem. Tylko że teraz nie czekasz 4-5tyg tylko ok 2 miesiące

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
tu chodzi o coś innego. wąskim gardłem są z reguły sale z komputerami. w warszawie na odlewniczej jest jedna sala z 15 komputerami, która obsługuje wszystkie kategorie. Stąd ciężko skoordynować im to razem z jazdami, które organizują dla grup zdających.
Jeżeli ktoś chce może to wszystko załatwić gdzie indziej za jednym zamachem. Ja przedzwoniłem wszystkie WORDy w zasięgu 150km od Warszawy i najlepsze warunki zaoferowali mi w Ciechanowie.
Pojechałem tam następnego dnia (czwartek) i zapisali mnie na wtorek w następnym tygodniu. Co do terminów genialnie.
... pomijając fakt, że oblali mnie na placu, za brak wiedzy na temat nazewnictwa świateł (bo w moto nie ma świateł hamulca przedniego i tylnego - jest światło hamulca podstawowego i pomocniczego)
Za drugim razem (1,5 tygodnia później) poszło gładko. Czyli w 2 tyg opędziłem sprawę egazminu teoria + parktyka (2 podejścia).
Jeżeli ktoś chce może to wszystko załatwić gdzie indziej za jednym zamachem. Ja przedzwoniłem wszystkie WORDy w zasięgu 150km od Warszawy i najlepsze warunki zaoferowali mi w Ciechanowie.
Pojechałem tam następnego dnia (czwartek) i zapisali mnie na wtorek w następnym tygodniu. Co do terminów genialnie.
... pomijając fakt, że oblali mnie na placu, za brak wiedzy na temat nazewnictwa świateł (bo w moto nie ma świateł hamulca przedniego i tylnego - jest światło hamulca podstawowego i pomocniczego)

Za drugim razem (1,5 tygodnia później) poszło gładko. Czyli w 2 tyg opędziłem sprawę egazminu teoria + parktyka (2 podejścia).
Suzuki GSR600/Burgman 650 /Volkl Racetiger/BlackKnight Ion Storm
- pistol
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości