Zobacz wÄ…tek - prawo jazdy
NAS Analytics TAG

prawo jazdy

Przepisy, prawo
_________

prawo jazdy

Postprzez froger » 23/6/2008, 21:22

Hmm. teraz z troche innej beczki (nie bedzie kolejnego pytania typu co mi zrobia - mam 12 lat, neo, r1 i nie mam prawka).

Sprawa wyglÄ…da tak: Co moga zrobic jezeli masz prawko, z tym ze tak "nie do konca" - mianowicie - zdales egz. panstwowy na kat.A , ale dokumentow z WORD'a jeszcze nie przeslali nawet do urzedu - pytam poniewaz zdalem prawko, juz prawie dwa tygodnie minely i jeszcze nie przyszly nawet dokumenty - a w urzedzie mowia, ze po tych strajkach poczty, to co najmniej 3-4 tygodnie do nich ida (potem kolejne pare dni leza, wysylane sa do mennicy , po czym ponownie wysylane(ale juz prawko))

Pofatygowalem sie nawet na policje, ale starszy pan poinformowal mnie ze jest to traktowane tak jak brak uprawnien (nie brak dokumentu! - ale ja juz mam B, wiec jak ktos nie ma wogole to moze byc gorzej...) i trzeba wiecej kaski przygotowac ,a nawet klopoty (kolegium czy cos?) moga z tego byc ...

Ja mimo wszystko chcialbym uslyszec opinie kogos kto w tym siedzi, bo Pan na policji troszke sie motał i pocił, więc możliwe ze wymyslil nowa teorie spiskowa :D

Pozdro!
froger
Świeżak

Postprzez domin » 23/6/2008, 21:34

domin
Świeżak

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości

na górê