co jesli za dlugo czekalem
• Strona 1 z 1
co jesli za dlugo czekalem
2 miesiace temu przyprowadzilem moj pierwszy moto R6 z wloch jednak nie mialem jescze pieniedzy na rejestracje czy ppo tych 2 miesiacach bede mogl jescze zarejestrowac moto czy umowa nie wygasla??? i czy nie spotkaj mnie zadne konsekwencje prosze o szybki odpis
- toffi
- Świeżak
Mozesz przerejestrowac kiedy tylko chcesz. Teoretycznie masz obowiazek do 30 dni, natomiast nikt nie wyciaga zadnych konsekwencji, po prostu nie mozesz jezdzic bez przerejestrowania - mimo iz masz ubezpieczenie na siebie. Jedynie 30 dni od daty na umowie, wolno Ci poruszac sie pojazdem, posiadajac swoje ubezpieczenie i dowod na inna osobe (+umowe przy sobie). Nic zupelnie nic wiecej sie nie stanie.
(informacja z Urzedu Komunikacji, Wroclaw)
(informacja z Urzedu Komunikacji, Wroclaw)
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
Re: co jesli za dlugo czekalem
toffi napisał(a):2 miesiace temu przyprowadzilem moj pierwszy moto R6 z wloch jednak nie mialem jescze pieniedzy na rejestracje
Nie rejestruj go ! Wogóle to go sprzedaj ! proszę cie... :/ bo znów w telewizji będzie ze kolejny dawca nerek się zabił :C
- Dokaz
- Świeżak
toffi napisał(a):dokaz sory ale ty tesh nalezych do tych co myla moc silnika z ludzka glowa gwarantuje ci ze nie chodza w parze
tak, jestem z tych i siÄ™ nie wstydzÄ™ !
gdybym na R6 nie jeździł to bym się nie wypowiadał... i doskonale wiem ze się nie nadaje na pierwsze moto.... będziesz się tylko męczyć... a zanim wykorzystasz cały jego potencjał ja już dawno będę mieć syna co będzie śmigać mini motorkiem....
przypominam ze:
Doświadczenie, to coś, co zdobywasz tuż po chwili w której go potrzebowałeś
wracając do tematu, jedyną konsekwencją jaka możesz mieć, to napisanie podania z "czynnym żalem" ze przepraszasz o zbyt późną rejestracje itd... Mogą cię o to poprosić ale nie muszą...
- Dokaz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość