Termin ważności kursu kat. A
• Strona 1 z 1
Termin ważności kursu kat. A
Witam...
6 lat temu ukończyłem kurs prawa jazdy kat A ale nie zdałem egzaminu państwowego czy przepada mi kurs w ośrodku szkolenia i musze go zrobić od nowa (niemały koszt 700 zł) czy moge ponownie przystąpić do egzaminu państwowego....
Dzięki za odpowiedzi...Pozdrawiam...
6 lat temu ukończyłem kurs prawa jazdy kat A ale nie zdałem egzaminu państwowego czy przepada mi kurs w ośrodku szkolenia i musze go zrobić od nowa (niemały koszt 700 zł) czy moge ponownie przystąpić do egzaminu państwowego....
Dzięki za odpowiedzi...Pozdrawiam...
- mops99
- Świeżak
musisz isc i robic go jeszcze raz. kurs ma waznosc 1 roku.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Nie prawda!! 4 lata temu przystąpiłem do egzaminu państwowego na kat. A nie zdałem go odpuściłem sobie, po powrocie z Anglii w ubiegłym roku uparłem sie ze zrobie prawko na moto no i zrobiłem kurs na nowo - tym sposobem wtopiłem 600zł. Zaszedłem do Wordu sie zapisać a Pani do mnie mowi ze Pan juz kiedys zdawał ja mowie ze tak, to prosze iść do Starostwa Powiatowego do działu Prawa Jazdy i napisać wniosek o przekazanie dokumentów do nas i przyjsc za pare dni zapisać sie na egzamin. Takze kurs jest wazny bezterminowo!!
ZX9R 2000r E1 Black Mica Purplish Edition Akrapović
- Dabro86
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości