Zobacz wÄ…tek - Co to za suzuki ?
NAS Analytics TAG

Co to za suzuki ?

Enduro, Cross
_________

Co to za suzuki ?

Postprzez SlyNq » 11/3/2014, 08:28

Witam wszystkich, nabyłem drogą zamiany (mam nadzieję że mi się to opłaciło) motocykl jak na zdjęciach, bez dokumentów. Po godzinach szukania w internecie (sprzedający myślał, że to yamaha 125 lecz silnik mi nie pasował) doszedłem do tego, że to suzuki, prawdopodobnie ts 125. Na cylindrze pisze japan 123ccm, na gaźniku Mikuni Japan, posiada 6 biegów, chłodzony powietrzem.
Bardzo proszę was o to byście mi powiedzieli, czy ten silnik to oryginalny od tej ramy (cały motocykl) czy jakiś dobierany ze starego suzuki (bo nie pasuje mi ten dekielek z prawej strony, tylko w starych modelach go znalazłem). Ewentualnie proszę o powiedzenie co to za model.

Obrazek (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)
Obrazek (otwórz link)

Pozdrawiam i mam nadzieje, że mi pomożecie.[/img]
SlyNq
Świeżak

Postprzez MJR128 » 11/3/2014, 10:39

Chyba Suzuki TS
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
MJR128
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez SlyNq » 11/3/2014, 19:27

to już tam napisałem :) tylko czy to w oryginale ? oryginalny silnik od ramy ? TSów jest dużo.. chciałbym coś wiedzieć. ale zdaje sobie sprawę, że z fusów nie wywróżycie :D
SlyNq
Świeżak

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości

na górê