Co to za suzuki ?
• Strona 1 z 1
Co to za suzuki ?
Witam wszystkich, nabyłem drogą zamiany (mam nadzieję że mi się to opłaciło) motocykl jak na zdjęciach, bez dokumentów. Po godzinach szukania w internecie (sprzedający myślał, że to yamaha 125 lecz silnik mi nie pasował) doszedłem do tego, że to suzuki, prawdopodobnie ts 125. Na cylindrze pisze japan 123ccm, na gaźniku Mikuni Japan, posiada 6 biegów, chłodzony powietrzem.
Bardzo proszę was o to byście mi powiedzieli, czy ten silnik to oryginalny od tej ramy (cały motocykl) czy jakiś dobierany ze starego suzuki (bo nie pasuje mi ten dekielek z prawej strony, tylko w starych modelach go znalazłem). Ewentualnie proszę o powiedzenie co to za model.
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
(otwórz link)
Pozdrawiam i mam nadzieje, że mi pomożecie.[/img]
Bardzo proszę was o to byście mi powiedzieli, czy ten silnik to oryginalny od tej ramy (cały motocykl) czy jakiś dobierany ze starego suzuki (bo nie pasuje mi ten dekielek z prawej strony, tylko w starych modelach go znalazłem). Ewentualnie proszę o powiedzenie co to za model.

Pozdrawiam i mam nadzieje, że mi pomożecie.[/img]
- SlyNq
- Świeżak
Chyba Suzuki TS
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości