Jakie enduro na A2 ?
• Strona 1 z 1
Jakie enduro na A2 ?
Witam, z góry przepraszam za założenie drugiego tematu tylko w innym dziale.
Przymierzam się do kupienia enduro (lecz to nie moje pierwsze moto , wcześniej jeździłem trochę crossem ((kolegi cr125) i tzr 125)
Mam dylemat bo chcę wybrać enduro z jak największą pojemnością kwalifikujące się do A2.
Prosiłbym o podanie mi jakiś modeli .
Najczęściej będę jeździł po bezdrożach ( mam też w zamiarze pojeździć po żwirowni) no i lasy .
Po ulicach sporadycznie
Najbardziej chodzi mi o cenę ( max 6000 zł i nie mogę więcej dlatego że to i tak naciągnięta suma) no i o to żeby silniki były żywotne . Dobrze by było gdyby na rynku nie było problemów z częściami.
Co do spalania do drugorzędna rzecz ..
No i oczywiście wymagane światła , kierunki itp aby nie dostać mandatu na ulicy
Zastanawiałem się nad DT 125 , lecz wolałbym coś 250cc .
Możecie mi coś podesłać ? I dać jakieś info o tych sprzętach ?
Wiem że było mnóstwo tematów , jednak nigdzie nie mogę znaleźć tematu który by rozwiał moje wszelkie wątpliwości.
Proszę mi nie mówić że się zabiję, znam swoje umiejętności jazdy..
Mój wzrost 183, 75 kg wagi
Przymierzam się do kupienia enduro (lecz to nie moje pierwsze moto , wcześniej jeździłem trochę crossem ((kolegi cr125) i tzr 125)
Mam dylemat bo chcę wybrać enduro z jak największą pojemnością kwalifikujące się do A2.
Prosiłbym o podanie mi jakiś modeli .
Najczęściej będę jeździł po bezdrożach ( mam też w zamiarze pojeździć po żwirowni) no i lasy .
Po ulicach sporadycznie
Najbardziej chodzi mi o cenę ( max 6000 zł i nie mogę więcej dlatego że to i tak naciągnięta suma) no i o to żeby silniki były żywotne . Dobrze by było gdyby na rynku nie było problemów z częściami.
Co do spalania do drugorzędna rzecz ..
No i oczywiście wymagane światła , kierunki itp aby nie dostać mandatu na ulicy

Zastanawiałem się nad DT 125 , lecz wolałbym coś 250cc .
Możecie mi coś podesłać ? I dać jakieś info o tych sprzętach ?
Wiem że było mnóstwo tematów , jednak nigdzie nie mogę znaleźć tematu który by rozwiał moje wszelkie wątpliwości.
Proszę mi nie mówić że się zabiję, znam swoje umiejętności jazdy..
Mój wzrost 183, 75 kg wagi
-
silomax - Świeżak
no to niestety, temat był poruszany zbyt często żeby go trzymac - uzyj opcji szukaj
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości