ściągnięcie motocyklu.
• Strona 1 z 1
ściągnięcie motocyklu.
znacie kogoś kto ściąga crossy zza granicy albo pomoże sciągnąć. uwierzcie mi najeździłem się już po województwie mazowiecki i łódzkim i sama padaka. uparłem sie na rmz-a 250:)
- owczarTM
- Świeżak
hehe bo te RMZty chyba taką przypadłość mają;P co nie widze to dobite sztuki. a co do za granicy to ci nie pomoge choc sam sobie sciągałem i wiem tyle, że lepiej mi było potem kupowac w polsce, za granicą kupujesz kota w worku nie raz na zdjęciach moto jak nówka, zajeżdzam oglądać a tam moto trup a foto sprzed kilku lat było. albo jak okazja cenowa a moto igiełka to totalnie zuzyta mechanicznie
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja miałem 2 moto z Anglii i powiem wam że w PL z tymi dodatkami kosztowały by na prawde duuuuuzo kasy, wszystko zrobione od kół po kierownice. ale co z tego jak mechanicznie padlina. drugi z kolei był w srednim stanie wizualnym i średnim mechanicznie ;P jeździł i w sumie nie było sie czego czepiac. chciałem potem ktma sobie kupic w Anglii to cena albo taka sama jak w polsce, albo troche taniej ale stan fatalny albo na prawde igiełka przynajmniej wizualnie z dodatkami fajnymi ale no juz kasa nie ta. i trafiłem w polsce na super sztuke, super cena i jeszcze blisko, tylko że pół roku szukałem i w Anglii i w Polsce. także moim zdaniem jak ma sie trafic to sie wszędzie może trafic
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości