Enduro na poczÄ…tek 125/50?
• Strona 1 z 1
Enduro na poczÄ…tek 125/50?
Witam, mam 16 lat, ~180cm wzrostu, 66kg.
Zastanawiam się nad jakimś enduro, na początek, nie wiem czy opłaca się 50, czy lepiej dołożyć do 125.Mam kartę motorowerową, skutera nie mam, ale jeździć umiem
Nie mam pojęcia jakie firmy/modele, jedynie co się orientuje z enduro to bodajże Yamaha DT125, nie wiem czy to dobry sprzęt, ale kolega mówi, że w Yamahach, silnik po 2latach do wymiany jest, wierzyć mi się, w to nie chce, ale możliwe - tak jak wspomniałem niezbyt się znam.
Co do wielkości, bardzo różnią się 125-50cm? Obawiam się, że sobie nie poradzę.
Pozdrawiam
Zastanawiam się nad jakimś enduro, na początek, nie wiem czy opłaca się 50, czy lepiej dołożyć do 125.Mam kartę motorowerową, skutera nie mam, ale jeździć umiem

Nie mam pojęcia jakie firmy/modele, jedynie co się orientuje z enduro to bodajże Yamaha DT125, nie wiem czy to dobry sprzęt, ale kolega mówi, że w Yamahach, silnik po 2latach do wymiany jest, wierzyć mi się, w to nie chce, ale możliwe - tak jak wspomniałem niezbyt się znam.
Co do wielkości, bardzo różnią się 125-50cm? Obawiam się, że sobie nie poradzę.
Pozdrawiam

- Sothan
- Świeżak
Bierz DT125 miałem polecam w 100% ile masz kasy na moto i ile na utrzymanie? Dasz rade raczej na wejdzie jak latałem to nudno lepsza 125 o wiele polecam jak chcesz dużo info dawaj priv.
- Fantas3k
- Bywalec
było takich tematów od groma.... a jak juz chcesz męczyc o takie pierdoły to tematy podwieszone
zamykam
zamykam
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości