Poczatek
• Strona 1 z 1
Poczatek
Siema . A wiec chce chce zacząć tym ze jestem początkującym kierowca crossów ( mam skuter ) Mam 1,73 i chciałbym kopic sobie jakiegoś crossa enduro do 2tys . I czy pomoglibyście doradzić jakiego kupić crossa na początek ? tylko nie chinol .
- MateuszPoczatek
- Świeżak
Cześć, mam na imię Wojtek i właśnie dostałem kieszonkowe. Możecie mi doradzić gdzie kupić tanio gallardo?
irony_mode=off
Tak na poważnie to powiem że primo, crossy potrafią sponiewierać nawet kogoś z średnio-dużym doświadczeniem (a zwłaszcza kosiarkowicza), secundo za dwa klocki dostaniesz maszynkę (z tamtego stulecia), ale musisz się liczyć z tym że będzie w stanie agonalnym - takie sprzęty często garażują w rowach, krzakach, błocie i zarazkach. Na pewno chcesz w to iść?
irony_mode=off
Tak na poważnie to powiem że primo, crossy potrafią sponiewierać nawet kogoś z średnio-dużym doświadczeniem (a zwłaszcza kosiarkowicza), secundo za dwa klocki dostaniesz maszynkę (z tamtego stulecia), ale musisz się liczyć z tym że będzie w stanie agonalnym - takie sprzęty często garażują w rowach, krzakach, błocie i zarazkach. Na pewno chcesz w to iść?
z750
- wojtoon
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości