Hard enduro do 5 tyś zł.
• Strona 1 z 1
Hard enduro do 5 tyś zł.
Witam. Chcę kupić jakieś hard enduro, dość tanie w użytkowaniu do około 5000zł. Z reguły będę jeździć w średnim terenie ( bardziej wymagający niż lekki, a mniej niż ciężki), ale zdarzy mi się wyjechać na tor motocrossowy raz w miesiącu. Osobiście myślę nad husqvarną wr 125, albo nad aprilią rx 125 lub ktm exc jak nadaży się okazja. Przyznam, że najbardziej satysfakcjonowałaby mnie yamaha wr 250, bo czasem trafia się w tych cenach, ale boję się, że to będzie coś z cyklu "Cześć! Nazywam się Jacek, i mam na sprzedaż wr 250, w której nawet nie regulowałem zaworów, nie wspominając o wymianie oleju ". Dodam, że będę jeździć raczej weekendowo. Czekam na wasze propozycje ( 2t, czy 4t bez różnicy)
- Danonek112
- Świeżak
4T nawet nie patrz bo cie nie stać.
w zasadzie na dobre 2T też nie do konca cię stać. kupic mozna ale perfekcyjne to moto na pewno nie będzie. i jak juz to celował bym własnie w jakas huske WR lub ktma choc z ktmem moze byc ciezko za ta kase.
w zasadzie na dobre 2T też nie do konca cię stać. kupic mozna ale perfekcyjne to moto na pewno nie będzie. i jak juz to celował bym własnie w jakas huske WR lub ktma choc z ktmem moze byc ciezko za ta kase.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Husqe kupisz nawet fajną za 5k tylko musi trafić się okazja, jest jeszcze kawasaki kdx 125 ale trochę stary.
Jak kupisz motor to przyjedź do mnie
Jak kupisz motor to przyjedź do mnie

Motorynka->Simson s51->Szukam...
-
Marcin1324 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości