cross 250
• Strona 1 z 1
cross 250
corss 250 . Mam pytania jak kupiłem crossa to poprzedni właściciel wymieniał cylinder tłok pierścienie i przy kupnie powiedział żebym po 2 tygodniach wyregulował zawory. i tak zrobiłem a za jakieś 3 tygodnie zaczynał bardzo kopcić i zaprowadziłem do mechanika i powiedział że są do wymiany pierścienie olejowe i żebym mu pużniej w zimę przyprowadził i wtedy tez wyregulował zawory. i pojeździłem z 1 tydzien i zawory znowu się rozlegurowały . czy popsute pierścienie olejowe mają wpływ na przestawianie się zaworów ?
- RudyD
- Świeżak
Też posiadam crossa 250 i po 4 miesiącach jazdy zaczął kopcić , wtedy kupiłem tłok i pierścienie , zawory też były do wymiany ale u dało się je jakoś zrobić mechanikowi , jak kupujesz nie wiesz że robił remont silnika
- kosa1231
- Świeżak
Bez pomiarów niczego się nie da stwierdzić.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości