Ankieta- turytyka motocyklowa
• Strona 1 z 1
Ankieta- turytyka motocyklowa
Witam!
Mam na imię Kamila i chciałabym Was prosić o wypełnienie krótkiej ankietki , która pomoże mi w pisaniu pracy magisterskiej.
Link do niej znajduje siÄ™ tutaj - http://webankieta.pl/ankieta/wv1c1fbt
Zdecydowałam, że posta w tej sprawie napiszę w tym dziale, gdyż moja praca tyczy się właśnie turystyki motocyklowej. Szczegóły w opisie ankiety:)
Z góry dziękuję za pomoc!
z uwagi na tematyke motocrossowa przesuwam
m.
Mam na imię Kamila i chciałabym Was prosić o wypełnienie krótkiej ankietki , która pomoże mi w pisaniu pracy magisterskiej.
Link do niej znajduje siÄ™ tutaj - http://webankieta.pl/ankieta/wv1c1fbt
Zdecydowałam, że posta w tej sprawie napiszę w tym dziale, gdyż moja praca tyczy się właśnie turystyki motocyklowej. Szczegóły w opisie ankiety:)
Z góry dziękuję za pomoc!
z uwagi na tematyke motocrossowa przesuwam
m.
- Kamilaaa
- Świeżak
poszła ankieta
ale należało by poprawić 1 pytanie bo są 2 takie same odpowiedzi do wyboru. no i niestety dyskryminacja ludzi z woj Lubelskiego
za to jakaś wyższosc z Lubuskiego bo mozna wybrać dwa województwa Lubuskie 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
yyy
mnogość błędów
powtarzające się województwa, za to niepełna list ich
jak na magisterkę to strasznie niechlujne i małoobrazowe
mnogość błędów
powtarzające się województwa, za to niepełna list ich
jak na magisterkę to strasznie niechlujne i małoobrazowe
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
sporo błędów, chociażby
Jak długo korzysta Pan(i) z toru podczas jednorazowego wyjazdu? jakiego toru? gokardowego? rolniczego?
i po 2.. co to za skladnia? Ile poświęca Pan/i czasu jednorazowo na jazdę motocyklem na torze motocrossowym?
Na jaką odległość okazjonalnie (najczęściej) wyjeżdża Pan(i) żeby pojeździć na motocrossie?
ty chyba nie wiesz o czym piszesz koleżanko, nie znam nikogo kto by jeździł na motocrossie, a jedynie na motocyklu crossowym, enduro, a najlepiej jak nie wiesz jak zapytac, użyj słowa motocykl, wtedy każdy bd wiedział o co chodzi
Z jakiego rodzaju urządzeń bądź obiektów korzysta lub byłby/aby Pan(i) gotowa skorzystać na torze motocrossowym?
nie moge rozgryźć tego pytania, tzn mogę ale nie bd Cię poprawiał, sama to zrobisz
na co komu przedszkole na torze
jak już to jakaś piaskownica, miejsce gdzie można usiąsc, odpocząc, jakas szopka do której pod czas deszczu można się schronic, jakiś stół, krzesło aby zjesc spokojnie, i zadaszenie aby w +30 st nie smażyło karczycha
więcej do szczęścia nam nie trzeba, chyba że tańszych części i paliwa
Jak długo korzysta Pan(i) z toru podczas jednorazowego wyjazdu? jakiego toru? gokardowego? rolniczego?
i po 2.. co to za skladnia? Ile poświęca Pan/i czasu jednorazowo na jazdę motocyklem na torze motocrossowym?
Na jaką odległość okazjonalnie (najczęściej) wyjeżdża Pan(i) żeby pojeździć na motocrossie?
ty chyba nie wiesz o czym piszesz koleżanko, nie znam nikogo kto by jeździł na motocrossie, a jedynie na motocyklu crossowym, enduro, a najlepiej jak nie wiesz jak zapytac, użyj słowa motocykl, wtedy każdy bd wiedział o co chodzi
Z jakiego rodzaju urządzeń bądź obiektów korzysta lub byłby/aby Pan(i) gotowa skorzystać na torze motocrossowym?
nie moge rozgryźć tego pytania, tzn mogę ale nie bd Cię poprawiał, sama to zrobisz
na co komu przedszkole na torze

więcej do szczęścia nam nie trzeba, chyba że tańszych części i paliwa
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości