Co na poczatek ???
• Strona 1 z 1
Co na poczatek ???
Nie wiem ktory cross dobry na poczatek.Nie jezdzilem nigdy czyms takim i dlatego prosze o rade. Mam 4500 zl i nie wiem co kupic . Jezdzilem przez 3 lata roznymi motorowerami ale w zamiarze mialem kupienie crossa . Chcialbym honde cr 125 ( nie ukrywajac dosc mocna jak na poczatek) czy cos pod styl suzuki rm 125 . Bede tym raczej jezdzil po lasach chodz nie wykluczone ze na tor tez sie wybiore. I niewiem czy kupywac cos pod styl cr czy moze jednak jakas dt 125. Prosze o rade 

- Vodoo
- Świeżak
CR i RM to jedna klasa motocykli i przy zakupie raczej nie patrzy się na marke, ale na stan techniczny. Sprzety typu właśnie CR, RM, KX ,YZ są przystowane pod tor mtocrossowy, a w lesie sie meczą bo jest inna charakterystyka silnika, przełożenia itp. Do lasu są motocykle enduro, takie jak DT (softenduro) i KTM EXC(hardenduro). dla ciebie polecałbym Yamahe DT 125, w takim budżecie fajny egzemplarz dorwiesz, moto wytrzymałe, części bardzo łatwo dostępne, w sam raz na rozpoczęcie przygody z offroadem 

-
FireBlade954 - Świeżak
No i gdy bedziesz już miał moto, to zawsze trzeba bedzie coś zrobić np. gaźnik wyczyścić, łożyska powymieniać, zębatki, lagi zregenerować to lepiej wziąć jakieś popularny motocykl taki jak DT 125. Sam ją kupiłem i nie miałem w planach robienia czegoś przy niej, ale jednak. Popatrzyłem do internetu, wpisałem jakąś fraze z DT 125 i pełno wyników. Tak wiec bierz DT bo nie bedzie za mocna a wszystko do niej masz w zaje**stych cenach 

Yamaha DT 125 - I'am WANTED
-
anders1998 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości