Czy crossem można jeździć po leśnych drogach ?
• Strona 1 z 1
Czy crossem można jeździć po leśnych drogach ?
Witam, mam 15 lat i chciałbym się dowiedzieć czy crossem można jeździć po leśnych drogach. Normalnych gdzie są wyraźne ślady kół samochodu (prawdopodobnie leśniczego). Mogę wjechać od tak czy potrzebuję jakiejś zgody ? Pozdrawiam
- McCainBG
- Świeżak
Zły dział, temat był już omawiany w dziale Prawo, następnym razem użyj wyszukiwarki.
viewtopic.php?t=74345
To, że są tam ślady, nie znaczy, że można tam jeździć. Straż leśna jest akurat uprawniona, do jazdy po drogach leśnych.
viewtopic.php?t=74345
To, że są tam ślady, nie znaczy, że można tam jeździć. Straż leśna jest akurat uprawniona, do jazdy po drogach leśnych.
-
Hyde - Bywalec
Nie że bym cię chciał namawiać czy coś ale ja ostatnio smigajac na moim 2t co robi dosc duzo halasu przejezdzalem obok lesniczego to ladnie zwolnilem glowa w dol ze niby dzien dobry pomachalem mu i wiksa dalej nic mi nie zrobil a jak stalem na postoju to przejezdzal i powiedzial ze mam fajny motor a ja dziękuje
ale moze tylko z tego wzgledu ze ten facet mieszka jakies 100m od mojego domu i przed zakupem crossa bylismy dla niego spoko to on jest dla nas
a odbiegajac od tematu jak mlodszy brat zrobil baze w lesie poscinali duzo mlodych drzew to wbil do nich fajna baza i poszedl dalej 

- Fantas3k
- Bywalec
zalezy kto i co... u nas są antyfani i pogonili by cie, a niektórzy są spoko albo maja w tyłku robote leśniczego ;P u nas nie jeden leśniczy sam kradnie drzewo itp itd.... generalnie wedle prawa smigac nie mozna. a czy ktos smiga czy nie to juz jego sprawa 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
niestety nie można, ale jak już tu napisano- nie jest to chyba jakoś strasznie potępiane i ścigane
- MartinMichel
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości