Bardzo pilne.Pomocy,Tłok do Yamahy DT80 ??
• Strona 1 z 1
Bardzo pilne.Pomocy,Tłok do Yamahy DT80 ??
Witam wszystkich,mam bardzo wielką prośbe,czy można dostać tłok Vertexa,Wiseco lub Wossnera(chodzi mi o dobrą firme),ponieważ chciałbym do Yamahy DT80 LCII 93' właśnie wsadzić taki tłok.Czy jest możliwość że jak bym przerobił tuleje w cylindrze,to czy by wszedł ten tłok ? Bardzo proszę o odpowiedź kogoś kto sie zna na tym.Pozdrawiam
YZF-R1 98' & CBR 900RR 96' is THE BEST
-
Suzuki-gsxr - Świeżak
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM
- kupujmy szpeje z papierami
Treści wyrażone w tym poście są moją prywatną
opinią, nie biorę odpowiedzialności za ich wykorzystanie.

-
stecarlos - Świeżak
moj koles ma DT125 i smiga na nim bez zadnych przerobek,tobie radze to samo bo kazda przerobka skraca zywotnosc podzespolow/silnika a co za tym idzie czeste remonty ktore beda cie ostro kosic po kieszeni,a jezeli zalezy ci na tym az tak bardzo to nie rob tego sam, najlepiej zeby zajal sie ttym jakis profesionalista lub klub motocrossowy bo oni to sa oblatani w tym temacie robia jakies rozwierty i inne pierdoly zwiekszaja pojemnosc silnika i pare konikow przybywa
a te tloki to mozesz na allegro kupic
a te tloki to mozesz na allegro kupic
- falken86
- Świeżak
To jest 2T więc tu trzeba po jakimś czasie tłok wymienić. Zresztą skąd ty wiesz co gość ma w garażu, jakie ma doświadczenie i informacje? Zresztą kiedyś nauczyć się musi a lepiej niech zrobi to na czymś doczego części są dostępne i wmiare tanie.
NIE DAJMY ZARABIAĆ ZŁODZIEJOM

-
stecarlos - Świeżak
Dzięki za odpowiedzi wasze,mi nie chodzi oto żeby był mocniejszy tylko oto żeby na takim tłoku jak np Vertex żeby był żywotniejszy niż na jakimś zwykłym bublu za 130zł,wiadomo że tłok za 130 zł nie jest jakiś aż tak dobry jak vertex który kosztuje 350 zł.Pozdrawiam
YZF-R1 98' & CBR 900RR 96' is THE BEST
-
Suzuki-gsxr - Świeżak
• Strona 1 z 1