suzuki dr-z 400 czy ktm exc 400
• Strona 1 z 1
suzuki dr-z 400 czy ktm exc 400
witam mam pytanie nie wiem co wybrac moze pomozecie interesuje mnie głownie co wiecej wytrzyma suzi czy ktm i co lepsze w eksploatacji noi czesci ,spalanie, serwis moto ma słuzyc do wypadów do lasu troche piachu błota
matek
- matek2003
- Świeżak
zalezy ;P na pewno taniej wyjdzie mieć DR-Z ale z kolei DR-Z nie da sie zrobic tego samego co da sie zrobic z EXC
który jest lzejszy i mocniejszy, ale tez wiecej pali i jest kosztowniejszy w utrzymaniu

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
toż napisał lasy itp, kwestia ile ma kolega kasy, bo kupując exc można latac spokojnie kilka sezonów i nic nie robic oraz DRZte, a jak kupisz padło to przy 1 jak i 2gim bd skomplił wyciągając kolejne złotówy z portfela.
Tak jak napisał Henio EXC bardziej rasowy jest, jednak że jeżeli ma się zadbany egzemplarz, odpowiednio się o niego dba, wymienia oleje, nie pałuje do czerwoności to polata bardzo długo i nie będzie z nim najmniejszego problemu
a DRZta bardziej spokojniejsza, bardziej lajtowa, i co się przekłada mniej wymagająca finansowo remontów, to nie znaczy że nie trzeba o nią dbac, jezeli i w jej przypadku wszystko na czas i z głową się robi, również będziesz cieszył się latami ze sprzetu
moja rada, w zależności ile masz $$ i ile możesz wydac weź pod uwagę wymiany części, oraz przymusowy remont- 1,5-2.5 tys zł tak na +/- i zobacz co bardziej się opłaci, oraz jak maszyna trzyma cenę.
Tak jak napisał Henio EXC bardziej rasowy jest, jednak że jeżeli ma się zadbany egzemplarz, odpowiednio się o niego dba, wymienia oleje, nie pałuje do czerwoności to polata bardzo długo i nie będzie z nim najmniejszego problemu
a DRZta bardziej spokojniejsza, bardziej lajtowa, i co się przekłada mniej wymagająca finansowo remontów, to nie znaczy że nie trzeba o nią dbac, jezeli i w jej przypadku wszystko na czas i z głową się robi, również będziesz cieszył się latami ze sprzetu
moja rada, w zależności ile masz $$ i ile możesz wydac weź pod uwagę wymiany części, oraz przymusowy remont- 1,5-2.5 tys zł tak na +/- i zobacz co bardziej się opłaci, oraz jak maszyna trzyma cenę.
Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości