Chyba to jakiś wał...
• Strona 1 z 1
Chyba to jakiś wał...
Witam jestem świeży na tym forum! I mam jedno pytanie gdzie można sprawdzić rocznik na ramie yamahy dt 125. Pytam się ponieważ, nie dawno zakupiłem ten moto i wydaje mi sie że nie jest tak jak gość podawał. Tzn. powiedział, że jest to 2002 , w małym briefe pisze ze 02.4.2002 a 30 kwietnia pierwsza rejestracja. Ale to nie w tym problem tylko na weżach od hamulcy pisze 97 na felgach także 97i doszukałem sie jeszcze na przedniej czaszce(owiewka od lampy). A na tabliczce gdzie sa numery ramy to nie ma o roczniku wzmianki. Zapomnialem jeszcze dodac ze numery sa wybite na ramie i zaraz obok na tabliczce wydawalo mi sie to troche dziwne. Znajomy mechanik powiedzial ze to troche smierdzi(zna sie ponieważ nie jedne motot przez jego rece przeszlo). Tylko che jeszcze waszej odp na ten temat.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- szogun891
- Świeżak
to proste albo moto pokombinowane albo poprostu części były wyprodukowane wcześniej
numery znajdziesz na główce ramy i tam powinna być data produkcji a jak data jest niewidoczna to po numerach ramy dojdziesz który to rocznik
numery znajdziesz na główce ramy i tam powinna być data produkcji a jak data jest niewidoczna to po numerach ramy dojdziesz który to rocznik
-
MiśQ - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość