Enduro popularyzacja :)
• Strona 1 z 1
Enduro popularyzacja :)
Wpadłem na pomysł reklamy sportów motorowych w naszym kraju, miałoby to być bardzo proste gdyż polegałoby na pisaniu maili lub wiadomości na forach różnych stacji telewizyjnych z propozycjami zrobienia programu właśnie o tych sportach Sam zacząłem od napisania wiadomości na forum Tvn'u, jednak myślę, że mniejsze stacje byłby tym bardziej zainteresowane. Kto z was nie chciałby usiąść przed telewizorem i w koncu zobaczyć coś ciekawego czyli np. relacje z ostatnich zawodów mx? Sądzę, że warto spróbować, lepiej się odezwać i zwrócić na siebie uwagę, niż siedzieć i nic nie robic. Taki program byłby oczywiście świetną promocją dla całego off-roadu. Może doczekamy w końcu czasów gdzie te sporty dojdą do łask.
Pozdrawiam Bercik
(enduro-jura.czo.pl)
Pozdrawiam Bercik
(enduro-jura.czo.pl)
postrafiam wszystkih polakóf | | YAMAHA DT50R | http://www.polskajazda.pl/Profil,Yamaha ... ,200/31925
- Bercik_313
- Świeżak
jasne mozna próbowac
tylko że warto by było żeby wielu Polskich zawodników zajmowało jakies sensowne miejsca
wtedy na pewno o rozglos nie trudno. teraz tylko (niestety, i póki co ) kilku zawodników jest klasy światowej. troche za mało żeby robic programy puszczane regularnie ;/ a zawody zawsze lecą na Extreme sport channel
z czasem sprawa sie zmieni bo ogólnie te sporty wkraczają
pare lat temu na tor MX jeździło sie kilka set km. teraz przy każdej wiosce lepszy lub gorszy ale jest 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Według mnie świetny pomysł. Warto w takim mailu napisać o naszych najlepszych zawodnikach i ich osiągnięciach.
- damian8178
- Świeżak
Michał Szuster Wielokrotny mistrz Świata Enduro-
sx 200 | chomikuj.pl/godzillaaaa | http://schematy.netai.net
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
Sam nic nie zrobisz pomysł dobry ale stacja musi widzieć, że ktoś się jednak takim sportem interesuje najlepiej by było przed większymi zawodami napisać wiele komentarzy na forum stacji telewizyjnej z prośbą o transmisje z zawodów i wtedy zareklamować program na portalach internetowych aby była jak największa oglądalność zawodów wówczas pokażemy, że jest wiele miłośników enduro w naszym kraju.
YAMAHA RACING TEAM
-
Marcin65432105 - Świeżak
jeździsz na kazde zawody enduro w polsce, masz zaprzyjaźnionych zawodników, robisz z nimi wywiady, relacje z zawodów, imprez itp i masz materiał
treningi, szkoły jazdy enduro i takie tam 

Oleje motocyklowe,samochodowe,smary,chemia, części,naprawy
-
Bostorn - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości