yamaha dt 80 lc2 proszÄ™ o porady
• Strona 1 z 1
yamaha dt 80 lc2 proszÄ™ o porady
witam mam do was pytanie:
Moja yamaszka nie odchodzi tak jak mojego kumpla po dodaniu gazu nie wiem co jest a chciałbym zaznaczyć ,że nie mam żadnych blokad a on ma wszystkie 3. Patrzyliśmy wielkości zębatek i liczyliśmy zęby wszystko to samo
już nie wiem co jest. Sprzęgła nie mogę ustawić tak jak by się ślizgało czy coś, kiedy mam 3.5 tyś. obrotów na szóstym biegu to jadę 60 km a On na tym samym biegu tylko ma 4.5 tyś obrotów jedzie też 60 km proszę doradźcie coś.
pozdro Maxi
Moja yamaszka nie odchodzi tak jak mojego kumpla po dodaniu gazu nie wiem co jest a chciałbym zaznaczyć ,że nie mam żadnych blokad a on ma wszystkie 3. Patrzyliśmy wielkości zębatek i liczyliśmy zęby wszystko to samo
już nie wiem co jest. Sprzęgła nie mogę ustawić tak jak by się ślizgało czy coś, kiedy mam 3.5 tyś. obrotów na szóstym biegu to jadę 60 km a On na tym samym biegu tylko ma 4.5 tyś obrotów jedzie też 60 km proszę doradźcie coś.
pozdro Maxi
Żeby jeździć motocyklem nie wystarczy mieć paliwo w baku, trzeba mieć też olej w głowie. Krótko mówiąc NA SZAGE!!!
-
Maxi16 - Świeżak
sprobuj wyczyścić filtr powietrza po tym zawsze moja dostaje koparę
lecz mam taki sam problem jak Ty... tylko ze moja po wypadku zaczęła świrować... zakres obrotów sie zmniejszył i biegi wchodzą zbyt szybko

http://bikepics.com/members/SensitivE91/98xtz750/ | Yamaha XTZ 750
-
SensitivE91 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości