yz 250
• Strona 1 z 1
yz 250
Witam! 19 sierpnia kupiłem yz 250 z roku 2002 w mega zajebistym stanie dużo tuningowych częsci właściciel powiedział że ma ok 65-67 km
Podczas transportu zrobiła sie mała dziurka w dyfuzorze i nie wiem czy to mogło spowodowac spadek mocy motor jest mocny ale na koło idzie z 3 biegu góra spodziewałem sie że będzie szedł na wszystkich biegach a tu lipa co sie mogło stać ? Dodam że motor jest na dotarciu !
Podczas transportu zrobiła sie mała dziurka w dyfuzorze i nie wiem czy to mogło spowodowac spadek mocy motor jest mocny ale na koło idzie z 3 biegu góra spodziewałem sie że będzie szedł na wszystkich biegach a tu lipa co sie mogło stać ? Dodam że motor jest na dotarciu !
- kipcio8
- Świeżak
od dziurki i tak powinien isc. moja szla bez wydechu na koło ładnie
moze kwestia wprawy. to 2T trzeba wkręcic, nie postawisz 2T na 5 biegu na koło z dotyku manetki. ja swojego kata tak nawet nie postawie

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Sprzęgłem raczej nie powinno ja w swojej wogóle prawie raz sprzegła nie miałem a jechało ....... Posprawdzaj wszystko dokładnie jeszcze raz.... moze akurat nie jest w mega zajebistym stanie tak naprawdę..... wyczysc gaznik, sprawdz swiecę, popatrz się na uszczelkę pod głowicą moze byc wydmuchana i tez innaczej moto się zachowuje...
Tak jak henio napisał z 5 ciezko cholernie poderwac na koło trzeba poprostu umieć ! właduj sobie łysą opone bedzie ci lepiej heheheh
Tak jak henio napisał z 5 ciezko cholernie poderwac na koło trzeba poprostu umieć ! właduj sobie łysą opone bedzie ci lepiej heheheh

Honda Cr 250 2007
- zbyho222
- Świeżak
moze sprzęgło skad mamy wiedziec ? wywróżyć ?
sprzegło jak sie slizga to nie postawisz na koło

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości