Cross
• Strona 1 z 1
Cross
Witam,chciał bym kupić jakiegoś fajnego crossa tylko zastanawiam się jakiego.Zależy mi na tym żeby był w miarę jak najniższy bo ja nie jestem za wysoki. Dodam też że to nie będzie mój pierwszy motor, aktualnie mam tzr'ke wcześniej miałem różnie inne polskie wynalazki ;D Cena to ok.4-5k
- Ravo
- Świeżak
a jakaś pojemność cie dok. interesuje? dt 125 jest wmierę optymalna, za tą kasę powienieneś coś w liściu wyrwać, kumpla kumpel który ledwo na skuter wsiadał teraz kupił sobie taką i ,,jakoś ją ogarnia" hehe
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
-
7beat - Stały bywalec
Aprilia RX to tez bardzo dobry sprzęt mocniejszy od DT i ma chyba leprza zawieche choc nie wiem dokonca, WRE to to raczej malo spotykany w polsce ale tez bardzo dobre sprzety, a co do kawasaki KMX 125 to równiesz moto troche mocniejsze od DT. Kumpel ma KMX i mialem okazje sie nim przejechac to sie ladnie zbiera cóż moto ogolnie raczej niczym nie jest leprze od poprzednikow a zarazem nie jest gorsze. Wszyskie mają raczej te same osiągi. A Spalanie we wszystkich moto oprócz DT(dt podobno pali) przy ostrej jeździe waha sie od 7-10l
Derbi Senda SM | http://www.youtube.com/watch?v=4H0w5DHh0w8
-
zarkanis96 - Świeżak
Siemka;pTez kiedys balem sie o wzrost ze kupie motor zaduzy na siebie no i tata przywiozl zza granicy Kmx 125 napewno lepiej sie jezdzi od DT mniejszy jest lzejszy .Ale mam go juz okolo rok i za slaby teraz zarabiam na cos silniejszego 250 2T.
- kmx125
- Świeżak
Aha, to gdzie ty tym jeździsz, że po roku za słaby? Jedź z moto na tor jakąś inną bardziej wyczynową 125 to nie będzie słaby, poza tym co 250 w 2t? to chyba jedynie hardy typy wr, exc itp. a to już wściekłe maszynki a nie co soft kmx:)
Co do autora - czyli widzisz, że możesz szukać z wszystkich wymienionych - dt, kmx, rx, wre, ew jak jeszcze sm to mx.
Co do autora - czyli widzisz, że możesz szukać z wszystkich wymienionych - dt, kmx, rx, wre, ew jak jeszcze sm to mx.
- magik2208
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości