motocykl w teren do 4500zł
• Strona 1 z 1
motocykl w teren do 4500zł
Piszę jeszcze raz z prośbą ocenienia i podania swoich propozycji na 3-cie moto ma być 4-t i powyzej 20KM mam 188cm wzrostu waze 68KG upatrzyłem sobie kawasaki klr 250 i husqvarna TE 350 mam 15 lat (jednak nie straszne mi takie motorym proszę nie pisać komentarzy na temat małolata na takim motorze, mnie nei obchodzi co wy o tym myśicie, chcę się dowiedziec cos o motorach, a nie o mnie), moto ma być niezbyt drogie w utrzymaniu i ma mieć dosyt mocy w całkiem spore góry, piach, ziemia, glina moto nie bedzie uzywane na torze, tylko zwykła troche extremalnie toche powoli przejazdzka w lesie, dla roztywki i oderwania się od codziennosci, nie bedzie uzywany codziennie, tylko rekreacyjnie, nie na drodze, tylko w polu|lesie. i PROSZĘ SZANOWNYCH MODERÓW O NIE USUWANIE TEGO TEMATU! (caps-lock specjalnie)
P.S: yamaha DT to dla mnie przeżytek, nie chce go nie ładnie wyglada i jest juz dla mnie za mały, nie daje rady w takim terenie jakim ja preferuje
P.S 2: jeżeli piszę temat, to znaczy, że nie wyszukałem interesujących mnie żeczy, jeśli piszecie, zebym najpierw poszukal, potem napisal, to sie tylko wygłupicie, bo szukam juz podobynych tematów od poczatku maja, i nic.
P.S 3: sorry za moją pisownię i błędy, ale jestem zmęczony, klawiaturę jade w poniedziałek nowa kupic (chyba wiecie czemu) i poprostu piszę ten temat na szybko
P.S: yamaha DT to dla mnie przeżytek, nie chce go nie ładnie wyglada i jest juz dla mnie za mały, nie daje rady w takim terenie jakim ja preferuje
P.S 2: jeżeli piszę temat, to znaczy, że nie wyszukałem interesujących mnie żeczy, jeśli piszecie, zebym najpierw poszukal, potem napisal, to sie tylko wygłupicie, bo szukam juz podobynych tematów od poczatku maja, i nic.
P.S 3: sorry za moją pisownię i błędy, ale jestem zmęczony, klawiaturę jade w poniedziałek nowa kupic (chyba wiecie czemu) i poprostu piszę ten temat na szybko
- adi727
- Świeżak
kup sobie klr. nie kupuj huski bo to jest przezytek
nie ma częsci i sie sypie. najbardziej polecał bym klx 250. to lepsza wersja klx. własciwie to inne moto całkiem. klx ma mocny silnik ale nie jest to wyczynówka. ma zawieszenie niezłe w teren

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
http://allegro.pl/kawasaki-klx-250-i1600418929.html
Zorientuj się jak tam wygląda w piecu, w jakim stanie moto, czy cyl cały, bo jak nicasil uszkodzony to zapomnij i jaki koszt częsci głowicy bo tu chyba wyją tylko nowe, bo dość żadkie moto, ew zagraniczne. Podlicz i będziesz wiedział, a zawsze wiesz co tam siedzi:)
Zorientuj się jak tam wygląda w piecu, w jakim stanie moto, czy cyl cały, bo jak nicasil uszkodzony to zapomnij i jaki koszt częsci głowicy bo tu chyba wyją tylko nowe, bo dość żadkie moto, ew zagraniczne. Podlicz i będziesz wiedział, a zawsze wiesz co tam siedzi:)
- magik2208
- Bywalec
kupisz cos sredniego. lepiej dozłozyc z 500 zł i juz cos ciekawszego sie wyrwie. bo za 3500-4000 to mozna kupic ale bez prawa rejestracji
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no to skoro tak
to kupisz cos ciekawego. kumpel z 9... ktoregos roku sprzedał po remoncie za 3500 z musami w kołach
jedynie co to z tyłu zawieszenie było moze do regeneracji niebawem 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator

PS:
Znalazłem 3 motocykle, które mnie bardzo interesują, jednak chcę wiedzieć co wy o nich myślicie:
yamaha xt 225 serow:
http://moto.allegro.pl/yamaha-xt-225-se ... 90156.html
suzuki dr 250:
http://moto.allegro.pl/suzuki-dr-250-ni ... 09243.html
kawasaki klx 250:
http://otomoto.pl/kawasaki-klx-250-M2605911.html
proszę was powiedzcie mi co o nich sadzić, jak z częsciami do nich noo wgl przybiżcie mi je ;D
Proszę o szybką odpowiedź, mam maziar kupić motor jeszcze w tym miesiącu!!
- adi727
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości