szukam crossa
• Strona 1 z 1
szukam crossa
Witam mam 17 lat 170 cm i 70kg i szukam jakiegos crossa do lasu w cenie okolo 2-2,5k. Doswiadczenie mam niezbyt duze bo jezdzilem tylko od czasu do czasu 250 kolegi(yamaha)Pytanie brzmi czy za taka cene dam rade kupic cos na poczatek? jezeli tak to np co?
- kolejnyAmator
- Świeżak
hmm crossa nie kupisz zadnego. mozesz co najwyzej rozejrzeć sie za jakims endurakiem typu yamaha DT. zawsze to coś, mozna sie nauczyc troche latac w terenie. jak chcesz crossa musiał bys prawie drugie tyle mieć.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Re: szukam crossa
kolejnyAmator napisał(a):Witam mam 17 lat 170 cm i 70kg i szukam jakiegos crossa do lasu w cenie okolo 2-2,5k. Doswiadczenie mam niezbyt duze bo jezdzilem tylko od czasu do czasu 250 kolegi(yamaha)Pytanie brzmi czy za taka cene dam rade kupic cos na poczatek? jezeli tak to np co?
yamaha DT nic wiecej nie znajdziesz. z crossów nic chyba że jakieś padło które nadaje się tylko na złom i na kilogramy
do 2.5k kupisz jakies enduro
-
Bostorn - Moderator
- kolejnyAmator
- Świeżak
Jest jeszcze kawasaki kmx które bardzo polecam. są lepsze niż dt są bardziej zrywne i mniejsze a jak zaczynałem na kmx to miałem twoja wage i wzrost
Boże spraw aby nam się tak chciało, jak nam się nie chce 

- kalabryna
- Świeżak
- kolejnyAmator
- Świeżak
Wiem z doświadczenia -Chinol wytrzyma ci sezon przy katowaniu,może nawet nie pół roku , chodziarz nie wiem czy tym padłem można poszaleć,każda dziura na którą wjedziesz to automatycznie wyskakujże w górę jak na sprężynie,China ma naprawdę tanie amortyzatory (tego nie można nazwać amortyzatorami .Po pewnym czasie zacznie przeciekać silnik , nie mówiąc już o łamaniu się zębatek i spadającym łańcuchu , luzach w kołach i na szprychach,wilgoć w module to podstawa w tej maszynie ,zaśniedziałe przewody, fajki od świec, świece. Wszystko jest NIE ok. NIE POLECAM!.Ja miałem swojego rok i sprzedałem ,udało się.Polecam Yamahę dt 125 lub 80 , oraz Aprilię Rx 125 , mam taką 34 KM robi swoje w terenie , do sprzedania 3.5 tys do negocjacji .
-
Spajkas - Świeżak
- kolejnyAmator
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości