Blokady w DT50R
• Strona 1 z 1
Blokady w DT50R
Szukałem w necie i znależć nie mogę
Jest co prawda strona forum.motocyklowe ,ale w przebudowie,a ja muszę wiedzieć jak najszybciej,więc jeżeli ktokolwiek ma jakieś info na temat blokad w rocznikach 1997-2001(choć w nowszych się pewnie nic nie zmieniło),to piszcie
Bo mój problem to V-max
75km/h nie powala na kolana.Zmieniłem tylko moduł zapłonowy,a gdzie nie wejdę na forum,to słyszę o magicznej V-max co najmniej 90km/h bez tuningu i mnie to już delikatnie mówiąc wkurza
Słyszałem,że coś w tłumiku trzeba pozmieniać czy wyciąć,ale nie wiem co.
Pzdr.

Pzdr.
- Max Kolanko
- Świeżak
W dt50 04r blokady sÄ…:
moduł
zwężka na kolanku
zawirowacz spalin
katalizator w dyfuzorze
małe dysze
moduł
zwężka na kolanku
zawirowacz spalin
katalizator w dyfuzorze
małe dysze
Zapraszam na http://www.bikepics.com/members/kuba9449/
-
kuba9449 - Świeżak
a możesz coś a propos zawirowacza napisać?gdzie to i jak wygląda?Tzn.chyba że to jakaś rurka jak w skuterach,to tego u mnie brak.Co do dysz to się podskoczy do sklepu i kupi.Gorzej z dyfuzorem,tam to będę musiał chyba cały tłumik zmieniać
Co do zwężki na kolanku to gdzie powinna być
Bo jeżeli na samym początku od cylindra to brak
Pewno jednak nie wszystko zrobili tak samo w tych modelach 

- Max Kolanko
- Świeżak
Wybebesz dufuzor i końcówkę tłumika rozetnij boszem i wyciąg wszystko najlepiej jak nie chce ci się szukac tych całych zawirowaczy i katalizatorów i zatkaj wełną mineralną żeby cicho chodził i moduł coś tam się lutuje chyba
-
maciejos - Świeżak
maciejos napisał(a):Wybebesz dufuzor i końcówkę tłumika rozetnij boszem i wyciąg wszystko najlepiej jak nie chce ci się szukac tych całych zawirowaczy i katalizatorów i zatkaj wełną mineralną żeby cicho chodził i moduł coś tam się lutuje chyba
w edytorze postów jest słownik specjalnie po to żeby analfabeci i dyslektycy albo taborety i klamki to może lepszy przykład pisali po polsku pozdro
...bo potem Formowicze muszą czytać po 20 razy i dalej nic z tego niewiedza
-
ZELEK RG - Świeżak
Najlepiej zmienić dysze, moduł i wydech, wtedy jest pewność. Zwężka u mnie była zaraz jak łączy się kolanko z dyfuzorem.
-
kuba9449 - Świeżak
ZELEK jak taki mądry jesteś to może byś pisał z dużej litery początek zdania a po 2 jeśli tak bardzo ci to przeszkadza to mogłes mi na priva napisać a nie cwaniaczyć i pokazywać jaki ty to jesteś polonista od du** strony
-
maciejos - Świeżak
Zmień sobie tłumik na sportowy.
Motocykl jest Bogiem, freestyle nałogiem, prędkośc podstawą,a stunt zabawą.
Żyję żeby jeździc, jeżdzę żeby życ!
Żyję żeby jeździc, jeżdzę żeby życ!
- MichałWgW
- Świeżak
Niby tak,tylko niezbyt chce mi się dokładać kasę do motoroweru,a taki tłumik to jakieś 600zł minimum
Jutro się biorę za ten dyfuzor,tylko nie wiem czy coś to da,bo kumpel mówił że raczej pogorszy sprawę taka zabawa
nawet może nie odpalać po takim usunięciu wnętrzności
Jutro zobaczy siÄ™ 

- Max Kolanko
- Świeżak
Niby tak,tylko niezbyt chce mi się dokładać kasę do motoroweru,a taki tłumik to jakieś 600zł minimum
Jutro się biorę za ten dyfuzor,tylko nie wiem czy coś to da,bo kumpel mówił że raczej pogorszy sprawę taka zabawa
nawet może nie odpalać po takim usunięciu wnętrzności
Jutro zobaczy siÄ™ 

- Max Kolanko
- Świeżak
Gorzej nie będzie, jeżeli dokładnie zostanie on zespawany.
-
kuba9449 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości