Informacje na temat Hondy nx 250 dominator !!
• Strona 1 z 1
Informacje na temat Hondy nx 250 dominator !!
Mam ogromną proźbe zamierzam kupić Honde dominatora 250 w najblirzszym czasie, ale niestety nigdzie w necie niemoge znaleść informacji o niej (nielicząc danych technicznych). Wolał bym raczej jakieś dane od użytkowników w/w motorku, jak sie sprawuje w terenie na asfalcie, ceny części i.t.d. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Piotras !!
- Piotras_lbn
- Świeżak
Siema!
Mam ten motor od 5 dni i powiem Ci że sprawuje się dobrze. Mam rocznik '91. Na asfalcie jedzie się "dość" dobrze a to dlatego że opony mam szutrowe (współczuje maniakom na opona typowo terenowych) i trochę trzęsie, natomiast w terenie hmmm...nie narzekam piasek nie piasek moto idzie jak należy, jak narazie motorek spełnia moje oczekiwania. Co do kupna to możesz brać śmiało... czytałem wiele o ty moto i ludzie go chwalą"bezawaryjny motocykl" - mówią. Ja jak narazie też tak uważam. Dodam zę kilka gleb już zaliczyłem i nic się nie stało. Bierz śmiało i baw się dobrze:) Co do spalania - 3,5-4l/100km. Waży coś koło 130 kilogramów i leciałem nim już 130km/h wiec mówie mi jego możliwości stukają wystarczająco. Jak by co to odezwij się na GG - chętnie pogadam :p
Pozdrawiam!!!
Mam ten motor od 5 dni i powiem Ci że sprawuje się dobrze. Mam rocznik '91. Na asfalcie jedzie się "dość" dobrze a to dlatego że opony mam szutrowe (współczuje maniakom na opona typowo terenowych) i trochę trzęsie, natomiast w terenie hmmm...nie narzekam piasek nie piasek moto idzie jak należy, jak narazie motorek spełnia moje oczekiwania. Co do kupna to możesz brać śmiało... czytałem wiele o ty moto i ludzie go chwalą"bezawaryjny motocykl" - mówią. Ja jak narazie też tak uważam. Dodam zę kilka gleb już zaliczyłem i nic się nie stało. Bierz śmiało i baw się dobrze:) Co do spalania - 3,5-4l/100km. Waży coś koło 130 kilogramów i leciałem nim już 130km/h wiec mówie mi jego możliwości stukają wystarczająco. Jak by co to odezwij się na GG - chętnie pogadam :p
Pozdrawiam!!!
Honda NX 250
lewa w górę...
--------------------------------------------------------
Części: Seicento, Cinquecento, Ford, Peugot, Renaut, załatwie inne częsci
lewa w górę...

--------------------------------------------------------
Części: Seicento, Cinquecento, Ford, Peugot, Renaut, załatwie inne częsci

- x2eno2n
- Świeżak
Zanim coś napiszesz spójrz na datę postów... Dobry z Ciebie archeolog i na pewno mu pomogłeś.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
co sie śmiejecie z chłopaka
ja tez miałem taką wpadke na początku. zanim obczaiłem na jakiej zasadzie działą forum
i gdzie jest napisana data 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości