enduro maści dr 350
• Strona 1 z 1
enduro maści dr 350
Witam poszukuje jakieś enduro maści suzuki dr 350. Na dr w tym czasie mnie nie stać (do wydania mam niecałe 4 tyś) więc prosił bym was o propozycje motocykla który by był podobnej pojemności i aby nadawał się do leśnych przejażdżek jak i wyjazdu na drogi asfaltowe.
- krzychu12
- Świeżak
skoro nie stac cie na DR to nie stac cie tez na nic innego w tej klasie pojazdów. skoro nie masz kasy za to co masz kup sobie DT 125. to bedzie najlepszy pomysł
i na przyszłosc przeczytaj regulamin i stosuj sie do niego

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
nie lubię za bardzo motocykli 2t ponieważ one pożerają a nie palą paliwo dlatego chcę coś z 4t chyba jednak się jeszcze wstrzymam z kupnem dr-ki, po wakacjach kupie ale to jak dla mnie za dużo czasu który bym mógł poświęcić na przyjemność z jazdy motocyklem ale cóż, mam jeszcze parte pytań związanych z dr-ką jakie ma zawieszenie, i czy nadaje się na błotniste drogi chcę się trochę ubrudzić
- krzychu12
- Świeżak
hahahahha kto ci takich głupot naopowiadał ?
tak to jest jak ma siękolegów z bujną wyobraźnią. dla porównania taka DR 350 spali ci 4-5 litrów a DT 5-6 litrów. to aż taka tragedia ? to taki przykłąd bo skale są na pewno nieco większe ale na pewno sie zazębiają. DRka wcale taka oszczędzniejasza nie jest
za tÄ… kase po prostu nic lepszego nie kupisz. i jak dla mnie to DT ma sporo lepsze zawieszenie
DRka ma zawieszenie takie jak ma DRka co tu o nim opowiadac. enduro wjechac sie wjedzie ale żadnej rewelacji nie ma. na błotniste drogi to sie nawet sztywniak nadaje
jezeli chodzi o zawieszenie a cały motocykl nadaje sie do wszystkiego. enduro to enduro 

DRka ma zawieszenie takie jak ma DRka co tu o nim opowiadac. enduro wjechac sie wjedzie ale żadnej rewelacji nie ma. na błotniste drogi to sie nawet sztywniak nadaje

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości