Kawasaki
• Strona 1 z 1
Kawasaki
siema!
Mam pytanko, przez wielu marka kawasaki jest wyśmiewana.Mówią co zielone to nie, ładnie wygląda ale to nie jest to.
Chodzi mi o motory crossowe.
Jak wypada np.kxf 250 przy crf 250
O co chodzi tym ludzią czy kawasaki jest gorzej wykonane od innch??
dzięki za odpowiedzi
Mam pytanko, przez wielu marka kawasaki jest wyśmiewana.Mówią co zielone to nie, ładnie wygląda ale to nie jest to.
Chodzi mi o motory crossowe.
Jak wypada np.kxf 250 przy crf 250
O co chodzi tym ludzią czy kawasaki jest gorzej wykonane od innch??
dzięki za odpowiedzi
- kapsel410
- Świeżak
temat w debilnym miejscu. pomysl zanim załozysz temat.
kawasaki nie sa najlepsze ze starych 2T. cr z 95 roku byłao niebo lepsza niz kx. z kolei nowe kx czy kfx doównują crka, rmka itp itd. wada jeszcze jest to ze kawa jest mniej popularna w pl. bo np w usa to czesto sporykany moto. wiec jak tam na tym smigaja i wszystko spoko to i w pl tak bedzie. ale po starych 2T ludzie nie maja dobrych opinii
kawasaki nie sa najlepsze ze starych 2T. cr z 95 roku byłao niebo lepsza niz kx. z kolei nowe kx czy kfx doównują crka, rmka itp itd. wada jeszcze jest to ze kawa jest mniej popularna w pl. bo np w usa to czesto sporykany moto. wiec jak tam na tym smigaja i wszystko spoko to i w pl tak bedzie. ale po starych 2T ludzie nie maja dobrych opinii
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Jeśli chodzi o 4t to zobacz sobie na rankingi w USA kawa tam stoi na 1 miejscu
ja osobiście posiadam kxf 250 i nie nażekam prowadzi się wyśmienicie jest zajebiście zwrotny itp dużo by tu rozpisywać.
Były pogłoski że siadają w kawach zawory ale to tylko w pojedyńczych egzemplarzach. W polsce dominują 3 marki ktm yamaha i honda (nie wiem czemu) być może jest jakiś stereotyp że najlepsze. A tak wgl to "z kawasaki śmieją się tylko wieśniaki"

Były pogłoski że siadają w kawach zawory ale to tylko w pojedyńczych egzemplarzach. W polsce dominują 3 marki ktm yamaha i honda (nie wiem czemu) być może jest jakiś stereotyp że najlepsze. A tak wgl to "z kawasaki śmieją się tylko wieśniaki"

Niektorzy nazekaja ze w kx-ach w 2t szybko skrzynie padaja, bo czesci sa odlewane a nie kute, ale napewno da sie kupic jakies zamienniki (kute) lub zrobic na zamowienie. A kawy w 4t (te nowe) sa porownywalne do reszty full crossow w 4 suwach.
- Apollo11
- Świeżak
watpie zeby sie dało cos kupic
jak ciezko kupic oryginalna skrzynie
no chyba ze jest jakas czesc tuningowych firm ale nigdy nie nie spotkałem do starych kxów. bo mowa o starych oczywiscie - nowsze sa równie bezawaryjne co konkurencja.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1