Policja i full cross
• Strona 1 z 1
Policja i full cross
Witam.....mam takie pytania
1.co mi moze zrobic policja jak pojade na full crossie 125 i mnie zobaczy, bedize mnie gonic i stane ???
2. a co jak bede uciekal nie uda mi sie i mnie zlapia ???

1.co mi moze zrobic policja jak pojade na full crossie 125 i mnie zobaczy, bedize mnie gonic i stane ???
2. a co jak bede uciekal nie uda mi sie i mnie zlapia ???

-
michol - Świeżak
Zależy od policji uciekać sie nie oplaca bo na bank ktoś bedzie wiedział że ty jeździsz tym moto ktoś cie sprzeda i bedą się na ciebie czaić.Lepiej kupić enduro nawet tablice od ciągnika albo jakiegoś komarka przykręcic i nieraz uda sie obok nich przejechać
A jak cie złapią to 500 zł i laweta jak nie masz papieru na moto to możesz się z nim pożegnać bo parking policyjny ci go nie wyda 

był romeyt ogar 200,romet kadet,wsk 125, motorynka i shl,jest Yamaha dt80
sprzedam koła d.i.d do hondy cx z dobrymi oponami

sprzedam koła d.i.d do hondy cx z dobrymi oponami
- kubawsk
- Świeżak
u nas maja np landrovka to moze byc ciekawie po prosciejszych sciezkach
u nas luz. ale lepiej sie nie narazac. moga dowalic ostry mandat. a jak jestes nieletni to sie rzucic moga do rodziców

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
do rodzicow Cie zawioza w kajdankach i masz syf ;P
w mojej miejscowosci jest luz totalny połowa kumpli ma crossy bez papierów i żaden nic z tego powodu nieprzyjemnego nie miał
więc tak jak kolega "kubawsk" mówi to zależy od zyczliwosci okolicznej jednostki policji.
w mojej miejscowosci jest luz totalny połowa kumpli ma crossy bez papierów i żaden nic z tego powodu nieprzyjemnego nie miał

Z BenzynÄ… We Krwi 

-
D748SPS - Świeżak
Jechalem ostatnio crossem(2dni temu) ulica glowna patrze policja no to mysle przeje*ane spogladam na bok jezdni krzaki nie ma jak uciec. mysle trudno jade sobie jakby nic sie nie stalo w radiowozie widze 2 policjantow ktorzy sie patrza jak by mnie juz mieli zatrzymac ale na szczescie nic nie gonili mnie i uszlo mi to ;D
KX250F
-
wawzon - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości