Co polecacie na początek. WAŻNE dla mnie !
• Strona 1 z 1
Co polecacie na początek. WAŻNE dla mnie !
Witam
. Od pewnego czasu mam zamiar kupic full crossa...tyle że nie mam na temat full crossow wystarczającej wiedzy, gdyż będzie to mój pierwszy full. Dotychczasowo jeździłem na Yamasze Dt 80 LC2, jednak teraz znacznie brakuje mi mocy w niej, poza tym bardziej jarają mnie fulle.
Co do mojej postury- mam 180 cm wzrostu i ważę około 82 kg
Motor którym miałbym jeździć służyłby mi do jazdy rekreacyjnej typu leśne drużki i pagórki, czy jakieś prowizoryczne tory.
Co do jazdy po drogach publicznych nie zależy mi na tym !
Szukam mało-awaryjnego sprzętu z możliwie tanią eksploatacją
Jeżeli chodzi o fundusze jakie mógłbym przeznaczyć na zakup crossa- jest to około 6,200 zł : )
Licze na szybkie i dość zrozumiałem odpowiedzi : )
Z góry dziekie

Co do mojej postury- mam 180 cm wzrostu i ważę około 82 kg
Motor którym miałbym jeździć służyłby mi do jazdy rekreacyjnej typu leśne drużki i pagórki, czy jakieś prowizoryczne tory.
Co do jazdy po drogach publicznych nie zależy mi na tym !
Szukam mało-awaryjnego sprzętu z możliwie tanią eksploatacją
Jeżeli chodzi o fundusze jakie mógłbym przeznaczyć na zakup crossa- jest to około 6,200 zł : )
Licze na szybkie i dość zrozumiałem odpowiedzi : )
Z góry dziekie
- crax
- Świeżak
po 1 zapoznaj sie z regulaminem. jest juz temat od takich zapytan. ale juz odpisze. nie ma dla ciebie moto. full crossy sa awaryjne i co troche trzeba robic remonty. to juz tak jest. kup sobie enduraka. hard enduraka za ta kase co masz. jakiegos 2T albo 4T. to jaki to sam sobie wybierz. czy 2T czy 4T. jaka pojemnosc. popatrz na allegro w tej cenie i zobacz co ci sie podoba. bo tak to mozemy ci 20 modeli wymienic i sie tylko zagubisz
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości