Yamaha dt 80 lc II obroty
• Strona 1 z 1
Yamaha dt 80 lc II obroty
witam mam taki problem ze swoją dt 80 w sobote jeździłem w troche dużym bagnie i zalał mi sie zaczoł sie dusić i i kichać wysuszyłem puszke filtra powietrza pod pokrywą magneta nie było wody dziś moto stał na słońcu ze ściągniętym bakiem bo myślałem ze gdzieś instalacja ma wilgoć ale wszystko jest ok świeca miała straszny nagar ale czyściłem i dawałem inne to samo, motor spada bardzo powoli na wolne obroty i jak zejdzie poniżej 2 tys. obr. to gaśnie dodam że też czyściłem gaźnik i tłok napewno jest ok bo ma dopiero 600 km przejechane na nim a docierałem spokojnie.Co może być nie tak blaszki w membramie,łożyska na wale zimeringi ?? pomocy 

był romeyt ogar 200,romet kadet,wsk 125, motorynka i shl,jest Yamaha dt80
sprzedam koła d.i.d do hondy cx z dobrymi oponami

- kubawsk
- Świeżak
po 1 jest temat do zapytan o DT
po 2 hmm dziwne że wszystko wyczysciłes i nadal jest ten problem. 1 przyczyną jak zaczalem czytac jets gaźnik. moze wyczysc jeszcze raz dokladniej

po 2 hmm dziwne że wszystko wyczysciłes i nadal jest ten problem. 1 przyczyną jak zaczalem czytac jets gaźnik. moze wyczysc jeszcze raz dokladniej
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
gaźnik czyściłem w nitro i dmuchałem sprężarką,dziwny problem nie wiem co z tym zrobić moto ma moc staj na gume bez problemu ale wolnych obr. nie trzyma 

był romeyt ogar 200,romet kadet,wsk 125, motorynka i shl,jest Yamaha dt80

- kubawsk
- Świeżak
hmm skoro wszystko wyczyszczone filtr gaźnik i skoro na pewno nie świeca to cięzki przypadek. tez tak kiedys z jakims przetem mialem ale nie pamietam co bylo przyczyna spróbuj go przedmuchac ;d odpal pojeździj troche moze sie unormuje
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
- BRaYaN1212
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości