250 , 450 w 4t ?? POMOCY !
• Strona 1 z 1
250 , 450 w 4t ?? POMOCY !
Witam. Jestem nowy na tym forum , mam na imię Krystian i mam 16 lat. Przeglądałem ile mogłem internet a także to forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi ! Zaczynałem od skutera Kymco 50 , Senda x-race 50 później miałem XR 125 po czym znów wróciłem do sendy x-treme 50 .
Postanowiłem przesiąść się na crossa/enduro . Jeździłem już na wielu motorach i mam wieloletnie doświadczenie na moto , chciałem przeznaczyć max. 8 000zl na moto. Mam około 175-180cm wzrostu i około 80kg.Wiele patrzałem głównie na KTM i teraz mam pytanko co do pomarańczowych ! Interesuje mnie moto w 4t i nie wiem jaką pojemność wybrać i model bo jest ich dosyć dużo . 250 czy 450 ?? Zależy mi bardzo na eksploatacji aby było jak najmniej remontów a w 2t pewnie będzie ich więcej, do tego dochodzą oleje i wogóle .
Postanowiłem przenieść się na 4t ponieważ jest tańszy w utrzymaniu i żywotniejszy no i ciągnie od dołu co jest dla mnie bardzo ważne. Zaznaczam , że głownie będę jeździł po lasach i tego typu rzeczach a sporadycznie wybiorę się na tor.
Nie chcę odpowiedzi żebym wybrał moto z homologacją bo jest to wygodniejsze i wogóle , do tego jest moto droższe a i tak nie mam prawka !
ProszÄ™ o odpowiedzi !
Z góry dzięki i pozdrawiam UFo93
Postanowiłem przesiąść się na crossa/enduro . Jeździłem już na wielu motorach i mam wieloletnie doświadczenie na moto , chciałem przeznaczyć max. 8 000zl na moto. Mam około 175-180cm wzrostu i około 80kg.Wiele patrzałem głównie na KTM i teraz mam pytanko co do pomarańczowych ! Interesuje mnie moto w 4t i nie wiem jaką pojemność wybrać i model bo jest ich dosyć dużo . 250 czy 450 ?? Zależy mi bardzo na eksploatacji aby było jak najmniej remontów a w 2t pewnie będzie ich więcej, do tego dochodzą oleje i wogóle .
Postanowiłem przenieść się na 4t ponieważ jest tańszy w utrzymaniu i żywotniejszy no i ciągnie od dołu co jest dla mnie bardzo ważne. Zaznaczam , że głownie będę jeździł po lasach i tego typu rzeczach a sporadycznie wybiorę się na tor.
Nie chcę odpowiedzi żebym wybrał moto z homologacją bo jest to wygodniejsze i wogóle , do tego jest moto droższe a i tak nie mam prawka !

ProszÄ™ o odpowiedzi !
Z góry dzięki i pozdrawiam UFo93
- UFo93
- Świeżak
viewtopic.php?t=9234 szkoda, że tu tego nie napisałeś, bo ja tu nie będę śmiecił. Przykro mi.
Tylko na torze. | Honda CR 125 - Osobniku! Do Ciebie piszę! Narzekasz, że bez przerwy Ci mocy brakuje? Jeśli tak, ta czerwona diablica pokaże Ci , gdzie jest Twoje miejsce! Normalnie Cię sponiewiera! | http://www.youtube.com/watch?v=6FQG7Eqwtow
-
Hamulec - Bywalec
Bez sensu jest zakładanie nowego. Tam na pewno uzyskasz odpowiedź.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości