YAMAHA YZ 250
• Strona 1 z 1
YAMAHA YZ 250
Witam wszystkich
Jestem nowym użytkownikiem forum a chcę zostać nowym użytkownikiem YAMAH'Y YZ 250
Prosiłbym o opinie na temat tego crossa jak się sprawuje co z dostępnością częsci i gdzie je dostać.
Przepatrzyłem troszkę neta i nie widziałem solidnego i wiarygodnego testu także wasze opinie będą mi bardzo pomocne, ponieważ mam na oku jeszcze KAWASAKI 250 i nie jestem przekonany który wybrać!!!
pozdrawiam
Jestem nowym użytkownikiem forum a chcę zostać nowym użytkownikiem YAMAH'Y YZ 250
Prosiłbym o opinie na temat tego crossa jak się sprawuje co z dostępnością częsci i gdzie je dostać.
Przepatrzyłem troszkę neta i nie widziałem solidnego i wiarygodnego testu także wasze opinie będą mi bardzo pomocne, ponieważ mam na oku jeszcze KAWASAKI 250 i nie jestem przekonany który wybrać!!!
pozdrawiam
- ronin_sl
- Świeżak
Kawa od 2005 moto roku w swojej klasie [kx250f] coś jeszcze dodać?;)
Osobiście tak jak evil: zielone górą, nawet jak jest czarne
Dostępność części... raczej podobna. Znane i szanowane marki, dla amatora pewnie nie będzie różnicy miedzy YZ a KX ale jeśli chcesz po torze latać to KX tylko trzeba sobie dobrze zawiachy zestroić.
Osobiście tak jak evil: zielone górą, nawet jak jest czarne

Dostępność części... raczej podobna. Znane i szanowane marki, dla amatora pewnie nie będzie różnicy miedzy YZ a KX ale jeśli chcesz po torze latać to KX tylko trzeba sobie dobrze zawiachy zestroić.

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
właśnie się dowiedziałem że gość kupił jeden i drugi i teraz mam do wybory YZ z tuningowanym wydechem GOLD SERIES- cały tylne zawieszenie oraz coś w gaźniku jakiś stożek lub membrana dokładnie nie wiem aa i z nowym tłokiem praktycznie na dotarciu.
Kawa też jest z tuningowanym wydechem tej samej firmy i chyba ma kierownicę zmienioną.
CoÅ› mnie ciÄ…gnie do niebieskiego
pozdro
Kawa też jest z tuningowanym wydechem tej samej firmy i chyba ma kierownicę zmienioną.
CoÅ› mnie ciÄ…gnie do niebieskiego

pozdro
- ronin_sl
- Świeżak
Jakem napisał, dla zwykłego zjadacza, który sobie ot chce polatać po poligonie tudzież amatorsko po torze nie będzie różnicy
Nie mówie, że niebieskie złe, ale sam brałbym zielone :]

Nie mówie, że niebieskie złe, ale sam brałbym zielone :]

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości