Co sÄ…dzicie o yamaszce wr 400???
• Strona 1 z 1
Co sÄ…dzicie o yamaszce wr 400???
Mam pytanko czy yamha wr 400 to dobry wybór??Co ile mniej wiecej sie wymienia tłok w takim moto???Jakie sa ogolne koszty jego utrzymania jesli tygodniowo bede jezdzić powiedzmy 200km???Czy za około 8 tyś uda mi sie kupić jakis godny uwagi???Co powiecie o tym???
http://www.allegro.pl/item681060689_yam ... szawa.html
Prosze o napisanie cos o tym motorze ludzi którzy mieli z nim stycznośc albo o link do tematu podobnego??Bardzo mi zalezy na czasie.
http://www.allegro.pl/item681060689_yam ... szawa.html
Prosze o napisanie cos o tym motorze ludzi którzy mieli z nim stycznośc albo o link do tematu podobnego??Bardzo mi zalezy na czasie.
- radnym
- Świeżak
ja mam yz400f i musze przyznać ze jest to super maszyna a wr rozni sie chyba jedynie zawiecha i przełożeniem wiec też powinna być git
ta z linku widze ze ma taki tłumik jak ja miałem w mojej czyli masakra ;/ nie dośc ze brzmi beznadziejnie to zamula motor ;/ musiałbyś sie przewieśc i posłuchać silnika jak pracuje itd
ja osobiście polecam
pozdro

- dem0n666
- Świeżak
Dzesiu mam pytanko do Ciebie jako użytkownika WR 400. Pewnie troche już jeździsz na niej a ja mam zamiar taką kupić. Zastanawiam sie tylko czy nie jest przyciężka i czy dobrze sie prowadzi. Najlepiej odpowiadał by mi full cross ale chcę coś do rejestracji dlatego uznałem że WR 400 będzie dobra bo mocy ma dużo a z wagą też nie jest chyba źle bo gdzieś czytałem że 114 kg. I powiedz mi czy łatwo można trafić na model z tym wypłaszczonym bakiem? Zależy mi właśnie na takim bo dużo lepiej się będzie jeździć niż z takim wystającym klocem 

- bartexo
- Świeżak
Wielkie dzięki za pomoc.Prosze powiedzcie mi jeszcze ile pali mniej wiecej taka wr 400 przy spokojnej jezdzie.Napiszcie mi jeszcze ile musze miec kasy na utrzymanie jesli bede robic około 200km tygodniowo z reguły po ulicy bez katowania???
- radnym
- Świeżak
Ja sądzę że istnieje wyszukiwarka i przyklejone tematy.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości