Husqvarna TE610
• Strona 1 z 1
Husqvarna TE610
Witam
mam problem posiadam motocykl VOR 530 EN z 2003 roku wersja , problem polega na ty że potrzebuje koło z magnesami ( u mnie odklejił sie magnes od obudowy) a wiem że identyczne jest w Husqwarnie TE610 z roku 1999 i pewnie innych moto , cała elektryka tak jak i koło jest firmy Ducati Energia , poratujcie gdzie mozna tego szukać jakie koszta albo jak to naprawić i od jakiego motocykla tego szukać
mam problem posiadam motocykl VOR 530 EN z 2003 roku wersja , problem polega na ty że potrzebuje koło z magnesami ( u mnie odklejił sie magnes od obudowy) a wiem że identyczne jest w Husqwarnie TE610 z roku 1999 i pewnie innych moto , cała elektryka tak jak i koło jest firmy Ducati Energia , poratujcie gdzie mozna tego szukać jakie koszta albo jak to naprawić i od jakiego motocykla tego szukać
- Vor530
- Świeżak
jeżeli chodzi o części do husqvarny (używane) to mam jeden punkt, ale w niemczech. w monachium. mają tego sporo i pracuje tam polak więc można się dogadać.
monachium, schleissheimerstrasse.
w razie potrzeby skombinuje więcej namiarów.
monachium, schleissheimerstrasse.
w razie potrzeby skombinuje więcej namiarów.
- luca ktm
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości