Full cross- profesjonalne porady, moje KOLEJNE moto
• Strona 1 z 1
Full cross- profesjonalne porady, moje KOLEJNE moto
Cześć chłopaki, wiem że było przerabiane itp ale w tym śmietniku nie da się znaleźć konkretnych odpowiedzi, zawsze tematy pozapychane offtopami. A więc jeżdżąc sportem stwierdzam po pewnym czasie że pałowanie po naszych drogach z naszymi kierowcami przy takich prędkościach jest trochę niebezpieczne więc postanowiłem przenieść rozładowywanie agresji w teren, dużo wcześniej o tym myślałem, gdyż mam profesjonalny tor motocrossowy pod nosem na którym do niedawna odbywały się zawody. W temacie mowa jest o full crossie. Teraz pierwsza wątpliwość 125 czy 250 dziś byłem u kolegi który jest w podobnej sytuacji (jeździ mocnymi sprzętami ale po ulicy) tyle ze on już kupił ktma 250 i powiedział żebym też brał 250 bo lepiej mieć więcej mocy niż za mało. Jakieś pojęcie o motorach mam tyle że crossy to zupełnie inna bajka i zdaję sobie z tego sprawę ale żebym nie powiedział za rok ze 125 jest za słaba i marnował czas na sprzedawanie go itp. Podsumowując zależy mi na bardzo lekkim (dlatego też nie chce 4suwa) i mocnym full crosie. W grę wchodzą tylko sprawdzone marki. Proszę kogoś będącego w temacie o przedstawienie mi czołowych modeli full crossów hondy yamahy kawasaki suzuki ktma i husquvarny. Nie chcę aby w temacie było 100 bezsensownych odpowiedzi wolę 1 a konkretną -punkcik po punkciku ew może być link do jakiegoś testu porównawczego tych motocykli na razie skupmy się na 250. Na sam koniec jeszcze jedna prośba- nie nabijajcie sobie w tym temacie postów -tylko konkretne odpowiedzi. pozdrawiam i liczę na pomoc. Pomóżcie a być może razem poszalejemy po torze Smile
P.S ok 10 lat temu jeździłem małym crossem
do modów: proszę usunąć tamten temat źle się w nim wyraziłem
P.S ok 10 lat temu jeździłem małym crossem
do modów: proszę usunąć tamten temat źle się w nim wyraziłem
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
-
pan_blancik 15 - Świeżak
To będzie Twoje pierwsze moto offroadowe więc Twoje pytanie łapie się do tematów przyklejonych.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości