Zobacz wątek - co króluje w full crosach. temat TYLKO dla znawców
NAS Analytics TAG

co króluje w full crosach. temat TYLKO dla znawców

Enduro, Cross
_________

co króluje w full crosach. temat TYLKO dla znawców

Postprzez pan_blancik 15 » 23/6/2009, 17:43

Cześć chłopaki, wiem że było przerabiane itp ale w tym śmietniku nie da się znaleźć konkretnych odpowiedzi, zawsze tematy pozapychane offtopami. A więc jeżdżąc sportem stwierdzam po pewnym czasie że pałowanie po naszych drogach z naszymi kierowcami przy takich prędkościach jest trochę niebezpieczne więc postanowiłem przenieść rozładowywanie agresji w teren, dużo wcześniej o tym myślałem, gdyż mam profesjonalny tor motocrossowy pod nosem na którym do niedawna odbywały się zawody. W temacie mowa jest o full crossie. Teraz pierwsza wątpliwość 125 czy 250 dziś byłem u kolegi który jest w podobnej sytuacji (jeździ mocnymi sprzętami ale po ulicy) tyle ze on już kupił ktma 250 i powiedział żebym też brał 250 bo lepiej mieć więcej mocy niż za mało. Jakieś pojęcie o motorach mam tyle że crossy to zupełnie inna bajka i zdaję sobie z tego sprawę ale żebym nie powiedział za rok ze 125 jest za słaba i marnował czas na sprzedawanie go itp. Podsumowując zależy mi na bardzo lekkim (dlatego też nie chce 4suwa) i mocnym full crosie. W grę wchodzą tylko sprawdzone marki. Proszę kogoś będącego w temacie o przedstawienie mi czołowych modeli full crossów hondy yamahy kawasaki suzuki ktma i husquvarny. Nie chcę aby w temacie było 100 bezsensownych odpowiedzi wolę 1 a konkretną -punkcik po punkciku ew może być link do jakiegoś testu porównawczego tych motocykli na razie skupmy się na 250. Na sam koniec jeszcze jedna prośba- nie nabijajcie sobie w tym temacie postów -tylko konkretne odpowiedzi. pozdrawiam i liczę na pomoc. Pomóżcie a być może razem poszalejemy po torze :)
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
pan_blancik 15
Świeżak

Postprzez Hamulec » 23/6/2009, 18:01

...panie blancik 15 to uważasz, że koledzy tu głupoty piszą. Mi i podejrzewam wielu z kolegów nie chodzi o nabijanie postów, więc proszę moda usunięcie o mojego postu.Myślę, że każdy z kolegów stara się pomóc i dzieli się swoimi wiadomościami. Mam opisywać punkt po punkcie. Wystarczy trochę chęci i szukajka. Wracając do Twojego pytania proponuję CR lub YZ 250 2t te marki powinny spełnić Twoje oczekiwania.

.., bo nie chcesz zmieniać za rok na większą poj. , bo nie chcesz 4t, bo nie chcesz cięzkiego muła, a pragniesz adrenaliny, agresji, zrywności, mocy, lekkości, fajnej zabawy w terenie, a nie męczarni. Ogólne opinie o tych sprzętach są bardzo dobre, nie wiem co jeszcze mam Ci napisac. Ja mam cr125 i wrażeń, mocy moc. Kupuj jakąś CeRe lub Yzete i nie myśl za dużo tylko śmigaj. :P
Ostatnio edytowano 23/6/2009, 19:09 przez Hamulec, łącznie edytowano 1 raz
Hamulec
Bywalec

Postprzez pan_blancik 15 » 23/6/2009, 18:31

Hamulec edytuj swoją wypowiedź i powiedz dlaczego cr lub yz, powiedz mi coś więcej o tych modelach dlaczego akurat te, bo Twoja wypowiedź nic mi jak na razie nie pomogła.
Kupię używany Power Commander do CBR 1000RR
pan_blancik 15
Świeżak

Postprzez Landryss25 » 23/6/2009, 19:49

Jest nawet temat przyklejony... Bo to będzie Twoje pierwsze moto. A nawet jak jest jakiś inny temat w którym nie znalazłeś odpowiedzi to pytaj w nim.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
Landryss25
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê